Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme. La ce a renunțat: „Îți face poftă de mâncare”

 Miniosu Alexandra
.

Monica Anghel a dezvăluit cum își menține silueta, după ce a slăbit 30 de kilograme. Marea artistă arată senzațional la 50 de ani și a demonstrat că e în stare de orice, câștigând și lupta cu kilogramele nedorite. Vedeta și-a schimbat radical stilul de viață, adoptând unul mult mai sănătos. Printre altele, ea a renunțat aproape complet la un lucru de când a luat decizia radicală. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a slăbit spectaculos, chiar 30 de kilograme, toată lumea a fost curioasă să afle cum își menține Monica Anghel silueta. La 50 de ani, vedeta se poate considera cu adevărat împlinită, după ce a ajuns la rezultatul dorit. Pentru a scăpa de greutatea nedorită, cântăreața a făcut însă unele „sacrificii'. A început să aibă un stil de viață mult mai sănătos și chiar a scos aproape complet unele lucruri din meniu.

monica-anghel-silueta-1monica-anghel-silueta-1

Monica Anghel a recunoscut că înainte nu prea ținea cont de ceea ce mănâncă. De asemenea, ea nu acorda o prea mare importanță sportului. În timp, ea a învățat cum să aibă grijă de sănătatea corpului ei, schimbându-și stilul de viață. Exemplul său a fost urmat și de familia ei, mai exact de soțul său și fiul lor, lucru care nu poate decât să o bucure.

Citește și: Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme:”Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie”

Citește și: Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani.A slăbit enorm și e tunsă periuță

Citește și: Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții:”Am suferit când…”

Citește și: Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital.Ce probleme de sănătate are

Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme

Într-un interviu acordat recent, Monica Anghel a povestit ce face în fiecare zi pentru a-și menține silueta de invidiat. De când și-a schimbat stilul de viață, îndrăgita cântăreață face sport, are un meniu echilibrat și a renunțat la alcool aproape complet. Conform spuselor ei, de când a aflat că acesta dă poftă de mâncare, a început să-l evite. Ultima dată când a consumat alcool a fost la Revelion, dar în cantități foarte mici. Oricum, ea consuma alcool foarte, foarte rar.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin.

Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber', a declarat Monica Anghel, pentru WOWbiz.ro.

„Și familia mea a adoptat același stil de viață'

Treptat, și familia Monicăi Anghel și-a schimbat stilul de viață cu unul mult mai sănătos. Vedeta, soțul ei și fiul lor adoră să petreacă timpul în natură.

„Și familia mea a adoptat cumva același stil de viață. Soțul meu, de exemplu, este cu peștele, îi place să meargă la pescuit, mie nu îmi place pentru că e prea static.

Dar îl ducem pe el la pescuit și eu cu Aviv mergem în altă parte, facem diverse alte lucruri', a adăugat artista.

Care e cea mai mare dorință a Monicăi Anghel pentru 2022

Monica Anghel nu și-a propus nimic pentru anul 2022. Își dorește doar ca ea și restul lumii să fie sănătoasă, să-și revadă prietenii și să se bucure împreună de momente unice.

„Nu mi-am propus nimic. Vreau să fim sănătoși, în primul rând și să fim uniți, să fim aproape, să mă văd cu prietenii mei dragi și să ne bucurăm de momentele pe care le avem împreună. Să ne bucurăm, până la urmă, de lucrurile simple, pentru că despre asta este viața.

Viața nu este neapărat despre a avea, ci despre a te bucura de tot ceea ce primești în fiecare zi. Este o bucurie imensă, zic eu, însăși faptul că te trezești în fiecare zi dimineațăși deschizi ochii și vezi că s-a făcut dimineață', a conchis solista.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton