Cum își educă Diana Dumitrescu fiul. Carol are 3 ani: „Sunt sigură că aș avea numai reproșuri la adresa mea”

 Laciu Andreea
.

Cum își educă Diana Dumitrescu fiul. Îndrăgita actriță are toate motivele să fie mândră, fiindcă pare că fiul Dianei Dumitrescu îi cam calcă pe urme. Carol are doar trei ani, dar are deja talent când vine vorba despre actorie. Cu toate acestea, vedeta nu își dorește să îl îndrume ea într-o direcție anume, ci lasă timpul să treacă până când fiul ei va porni singur pe drumul ales chiar de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum își educă Diana Dumitrescu fiul. A fost una dintre cele mai apreciate actrițe din telenovelele românești, iar rolul ei din „Regina” a fost foarte iubit de public. Acum are o carieră de succes, cu proiecte numeroase, dar mai are și ceva în plus, care o împlinește cel mai mult: familia ei minunată.

fiul-dianei-dumitrescu-3fiul-dianei-dumitrescu-3

Cum își educă Diana Dumitrescu fiul

Cel mai fericit moment din viața actriței a fost cel în care a devenit mamă, în urmă cu trei ani. Este foarte implicată și își petrece cât de mult timp poate alături de Carol. Se pare că micuțul a dovedit deja că are și talent actoricesc.

Suntem în perioada în care vrea să-i citesc cărți despre animalele marine, este absolut fascinat. Și mai nou vrea povești cu lupi. Principalele atracții sunt tractoarele și mașinile. Sincer, cred că avem toate mașinile din lume în casă. De la cele mai mici până la cele extrem de mari. Alin zice mereu: casa e terenul de joacă al lui Carol și pe noi ne tolerează pe lângă el. 

Dar, avem tot felul de jocuri pe care le facem împreună, ne jucăm cu nisip, cu apă, pictăm împreună, are propriul lui șevalet/ Și un mare perete pe care îl pictează. Îmi doresc să aibă o copilărie minunată, cu aventuri multe și multă, multă iubire.

Domeniile are timp să și le aleagă singur mai târziu! Pentru el, îmi doresc să devină OM! Atât! E un actor înnăscut. Numai cum îi tâșnesc lacrimile când nu obține ce vrea poate spune asta despre el. Cu toate acestea, nu cred că actoria este drumul lui, dar vom mai vedea!!!', a dezvăluit Diana Dumitrescu, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Citește și: Ce a făcut Diana Dumitrescu în vacanța cu familia de pe litoralul românesc: „Fiul meu m-a văzut prima dată pe scenă”

Citește și: Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Artista a explicat motivul: „Nu prea avem timp pentru noi'

Citește și: Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina: 'Mă trezeam noaptea plângând'

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru: „Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect”

Diana Dumitrescu și Alin, doi părinți grijulii

Cu toate că sunt destul de discreți în general, când vine vorba despre viața personală, îndrăgita actriță a dezvăluit că atât ea, cât și Alin, sunt foarte implicați în relația cu fiul lor. Au grijă să îi ofere lui Carol cât mai multă iubire, pentru ca el să se dezvolte armonios.

„Sunt sigură că aș avea numai reproșuri la adresa mea. Dar îmi place să cred că fac o treabă destul de bună, pentru că dacă știu sigur ceva este că un copil are nevoie doar de iubire. Multă iubire! Iar eu și Alin îi oferim asta din plin!!!', a mai mărturisit vedeta, despre fiul Dianei Dumitrescu.

Cum se menține în formă actrița

Parcă odată cu trecerea timpului strălucește și mai mult. Deși are o viață profesională aglomerată și este acum și mamă, Diana Dumitrescu are grijă întotdeauna de corpul ei și apelează inclusiv la tratamente de înfrumusețare.

 „Tocmai m-am întors dintr-o vacanță mai lungă așa, ca să constat că m-am îngrășat puțin, dar nu extrem demult. Sunt chiar bucuroasă că sunt cât de cât pe linia de plutire, așa că următorul pas ar fi să mă apuc de sală. Sper să găsesc și voința pentru acest lucru.

Cât despre beauty, am încercat foarte multe tratamente faciale, atât acasă cât și în diferite clinici. Iubesc anumite produse de care nu mă mai despart și urmează acum, după ce m-am expus la soare să îmi fac un tratament facial. Și sunt sigură că tenul meu va fi din ce în ce mai sănătos frumos și luminos!', a încheiat Diana Dumitrescu, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton