„Adolescența e grea în orice perioada ar fi ea. Cred într-o copilărie fără excese”. Cum își crește Dan Negru cei doi copii

 Calin Maria Bianca
.

Cum își crește Dan Negru cei doi copii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de ani de zile, celebrul prezentator TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partener sa de viață. Din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii adorabili, Dara și Bogdan. Ce-i drept, de-a lungul timpului, când a venit vorba despre familie, Dan Negru a ales să fie destul de reținut și să o fereascăde lumina reflectoarelor. Totuși, recent a vorbit despre 'minunile' din viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își crește Dan Negru cei doi copii. Dan Negru se mândrește la cote maxime cu familia sa. Are o soție iubitoare, care-i este mereu alături, și doi copii minunați, care-i aduc mereu zâmbetul pe buze. Discret dintotdeauna cu viața sa personală, de data aceasta, celebrul prezentator TV a povestit cum este viața cu doi copii ce se îndreaptă spre adolescență. Mai mult decât atât, a dus subiectul familiei și către relația lui cu partenera de viață.

negru-9negru-9

Dan Negru a dezvăluit că a avut parte de o adolescență fără prea mult, însă totodată fără lipsuri. Nu s-a plâns niciodată de nimic, astfel că este de părere că a fost un moment bun, pe care-l poate repeta la rândul său cu cei doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul TV a explicat că atât el, cât și soția sa, acordă o mare importanță creșterii și educației. În timp ce vor să nu le lipsească nimic minunilor din viața lor, au grijă ca aceștia să nu aibă parte de excese.

Citește și: Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1, după plecarea lui Dan Negru la Kanal D

Citește și: Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India: „Am fost la un pas de dezastru, am luat 100 de pastile într-o zi”

Citește și: Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei…”

Citește și: „Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ'. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Cum își crește Dan Negru cei doi copii

Dan Negru a vorbit mai întâi despre copilăria și adolescența sa. A spus clar că el nu a dus lipsă de nimic, însă nici parte de excese nu a avut. A fost răsfățat de părinți, însă totul cu o limită, astfel că la fel vrea să facă și el cu cei doi copii ai săi. Împreună cu soția sa, încearcă să le ofere ceea ce au nevoie, ce își doresc, însă nici să le aibă pe toate, asta pentru a învăța să prețuiască fiecare lucru mic pe care-l primesc.

'Adolescența e grea în orice perioada ar fi ea și oriunde s-ar întâmpla. „Oameni care învață sa meargă pe valuri', spunea Nichita despre adolescenți. Căutăm calea de mijloc întotdeauna. Nici să nu creadă că sunt cei mai răsfățați, dar nici frustrați că le lipsesc toate.

Mi se întâmplă să fiu adeseori invitat la conferințe publice și mi se cere să povestesc cât de greu mi-a fost mie în copilărie și cum am reușit totuși să fac performanța într-un domeniu. Ori mie nu mi-a fost greu în copilărie, nu am avut o adolescență cu lipsuri, dimpotrivă, eram cât se putea de iubit și răsfățat de părinții mei. Cred într-o copilărie fără excese. Eu am avut-o.', a declarat Dan Negru pentru Unica.ro.

Dan Negru: 'Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor'

Dan Negru știe că timpul trece foarte repede, iar bătrânețea vine chiar când nu te aștepți. Deși este 'la modă' să stai la azile, fiindcă arată din ce în ce mai bine, prezentatorul TV se ferește de momentul în care ar putea ajunge acolo. Nu își dorește și speră să își trăiască și anii bătrâneții tot la el acasă.

'Mă gândesc la vorbele lui Dostoievski care spunea că „la bătrânețe sunt mai de folos banii decât feciorii'. Nu-mi plac azilele, deși văd că e o modă să-ți lași părinții acolo. Să ne ferească Dumnezeu pe toți de Singurătatea azilelor. Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux. O fi, dar Singurătatea e cumplită în orice hotel de lux.', a mai spus Dan Negru.

Ce reproșuri primește Dan Negru din partea copiilor și a familiei

Ei bine, fiindcă tot era vorba despre familie și copii, Dan Negru a fost întrebat care este cel mai mare reproș ce i se aduce de către cei dragi. Nimeni nu se aștepta, însă răspunsul este legat de un nou membru al familiei. Nu, nu despre un copil, ci despre un câine.

'Și unii, și alții, acum că încă nu sunt decis să luăm un cățel în familie. Au trecut abia câteva luni de când l-am pierdut pe Google, ciobănescul meu mioritic care a trăit 18 ani, și încă sunt atașat de amintirea lui. Dar cred ca în primăvară o sa cedez și o să caut un nou membru în familie, un cățel.', a continat Dan Negru.

Cum se înțelege Dan Negru cu soția sa

Nu mai este un secret faptul că de-a lungul timpului, Dan Negru și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor. Mulți s-au întrebat cum se înțelege cu soția sa, astfel că prezentatotul TV a dezvăluit că totul este la superlativ. Bineînțeles, mai traversează și momente dificile, însă au învățat cum să treacă peste ele împreună.

'Acum avem arbitrii, copiii, așa că la ei e verdictul final. Am trecut cu bine însă peste necazuri pentru că am avut învățători buni, părinții mei și părinții Codruței, și unii, și alții împreună, toată viața, și în vremuri mult mai grele. Cred că viața de cuplu se învață și-n familie, ce vezi acasă dai mai departe. Noi i-am văzut pe părinții noștri care au trecut împreună prin viață.

Nu suntem dintre cei care-și expun momentele grele sau bune pe taraba publică. Soția mea nici măcar nu apare în public, eu nu particip niciodată la evenimente mondene. Sunt departe de lumea mondenă. Dar cele mai bune „momente' pe care le-am trăit împreună sunt două: Dara și Bogdan.', a concluzionat Dan Negru.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton