„M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”. Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011

 Radulescu Ruxandra
.

Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011. „Cârcotașul” Șerban Huidu este invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări”, ce va fi difuzată duminică. Realizatorul de la Cronica Cârcotașilor a vorbit sincer despre perioada delicată prin care a trecut după accidentul din 2011, soldat cu moartea a trei persoane. Iată ce mărturisiri a făcut Șerban Huidu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011. Șerban Huidu, 46 de ani, este realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră de la TV. Cariera sa și viața personală a trecut printr-o mare cumpănă în 2011, când prezentatorul a cauzat un accident rutier, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Șerban Huidu a vorbit de acest moment, ca fiind cea mai neagră perioadă a vieții sale.

serban-huidu-vorbeste-in-premiera-despre-accident-18432526serban-huidu-vorbeste-in-premiera-despre-accident-18432526

Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011

Șerban Huidu este invitatul lui Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', ce va fi difuzată la Kanal D, de la ora 22:00. Realizatorul TV va face mărturisiri tulburătoare despre modul în care l-a marcat accidentul pe care l-a cauzat în 2011, soldat cu moartea unei persoane. Pentru Huidu a fost cea mai teribilă perioadă din viața sa.

Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu', răspunde Șerban Huidu în timpul interviului.

Citește și: Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu: „Cred că…'

Citește și: Șerban Huidu, după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera: „Informația cu negocierea nu e reală'

Citește și: „Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul…”. Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Citește și: Cine este Natalia Nigai, concurentă Casa Iubirii sezonul 2. A participat și în primul sezon

V-a decis cariera în televiziune un șofer?', Cât de ușor vă ieșiți din fire?', Veți rămâne cârcotaș pe viață?', V-ați revenit total după accident?', Cât de tare doare judecata oamenilor?', I-ați înțeles pe jurnaliști?', Ați simțit vreodată că nu veți mai putea ieși la liman?' sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Șerban Huidu în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Ce pedeapsă a primit Șerban Huidu în urma tragediei provocate

La data de 16 octombriie, 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, din județul Brașov, în urma căruia trei persoane au murit. Autoritățile l-au condamnat pe Șerban Huidu la patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani.

Cu un an înainte de cumplita tragedie, Șerban Huidu a fost internat de urgență în Spitalul Universitar din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniană, în urma unui grav accident la schi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton