Cum și-a îndeplinit Florin Busuioc cel mai mare vis, la 16 ani: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea...”

 Borcilă Andreea
.

Florin Busuioc și-a îndeplinit un vis de la 16 ani. Vedeta de la rubrica meteo este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice de la noi. Recent, el a povestit într-un podcast cum a fost copilăria lui și ce planuri și-a împlinit mai târziu. Actorul recunoaște că s-a întâmplat să ajungă și în televiziune.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Busuioc și-a îndeplinit, până la vârsta de 59 de ani, un mare vis. Prezentatorul de la rubrica meteo, din cadrul postului PRO tv, ne încântă în fiecare seară cu știrile despre vreme. Se întâmplă chiar și pe stradă ca fanii să-l asalteze și să-l întrebe cum va fi vremea în zilele ce urmează, dacă va ploua sau dacă va fi cald. Chiar și așa, vedeta tv nu se supără, ci dimpotrivă, îl amuză discuțiile. 

florin-busuioc-problema-8florin-busuioc-problema-8

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Florin Busuioc a povestit despre copilăria lui din orașul natal, Hunedoara, despre cel mai mare vis al său și despre drumul lui în televiziune, la care nu s-a așteptat. 

Citește și: Din nou la teatru! Florin Busuioc revine pe scenă la 7 luni de când a făcut infarct

Citește și: Problemele pe care le întâmpină Florin Busuioc în carieră.E nevoit să lucreze şi în weekend – EXCLUSIV

Citește și: De ce este chemat în fața judecătorilor Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.Ea a fost condamnată ieri la închisoare

Citește și: Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România

Cum și-a îndeplinit Florin Busuioc cel mai mare vis, la 16 ani

Întrebat de gazda podcastului cine e în realitate, Florin Busuioc a explicat că este un băiat născut în Hunedoara, care a avut un vis să devină actor. Și-a împlinit visul, a ajuns la București, a făcut Facultatea de Teatru și după aceea a ajuns actor. Și poate că nu a fost visul lui neapărat să ajungă în televiziune, dar s-a întâmplat.

„A fost o oportunitate care a apărut la un moment dat și a apucat-o, a zis: de ce să nu fac și treaba asta?', a transmis vedeta, scrie Libertatea.ro

Florin Busuioc a lăsat deoparte teatrul 12 ani 

Prezentatorul de la rubrica meteo a crezut că actoria este la fel ca mersul pe bicicletă, adică nu se uită niciodată. Asta și-a spus după ce a lăsat deoparte teatrul 12 ani. Pentru el, nu a făcut decât să-i îngreuneze activitatea profesională. Acum mai are niște spectacole, dintre care unul va fi la Teatrul Național din București. 

„Dacă nu faci teatru, ruginești rău de tot. Îți uiți resorturile emoționale, nu mai știi unde să te duci emoțional… dacă n-ai emoție pe scenă, publicul nu simte nimic. Și am făcut foarte rău că m-am lăsat 12 ani de teatru, dar am făcut foarte bine că am revenit', a mai continuat Florin Busuioc la podcast. 

Florin Busuioc: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara'

Actorul a avut o copilărie frumoasă, a făcut mai multe sporturi și a descoperit actoria datorită tatălui său. Vedeta tv l-a surprins pe gazda podcastului, după ce i-a mărturisit că nu a cântărit mai mult de un kilogram la naștere. 

„Eu, în primul rând, am avut 800 de grame la naștere. Ce să mai vorbim? Eram cât o lingură. Nu prematur, la nouă luni m-am născut. Am stat vreo trei luni în spital, în incubatoarele alea din 1962, după care a început copilăria mea de rahitic.

Eram vai de viața mea. Eram cel mai mic copil din Hunedoara, probabil până prin clasa a patra. În clasa a patra am început să fac tenis de masă. Apoi am lăsat ping pong-ul și m-am apucat de volei.

Atunci a fost izbucnirea, după care, după trei ani de volei m-am apucat de atletism care a fost benefic pentru mine. Am fost și la concursuri naționale. Am fost un atlet bun, eram bine.

Apoi mi-a venit ideea, mergeam la teatrul lui tata, m-a chemat să joc un rol acolo, am jucat, a fost bine, am luat și un premiu și am zis apoi să dau la teatru. Pe la 16 ani s-a întâmplat', a mai continuat el, conform sursei citate anterior. 

Actorul a fost la un pas de moarte acum trei ani. Actorul s-a plâns seara, la finalul spectacolului „Central Park’, în care jucase, la Filarmonica Oltenia din Craiova, că se simte rău şi nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat pe un scaun, iar apoi a căzut.

Atunci, colegii săi au chemat Ambulanța, medicii au reuşit să îl stabilizeze şi l-au transportat la spital. Doi medici au fost chemați de acasă, astfel că Florin Busuioc a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală, care a fost una de succes.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton