Cum îl cheamă pe fiul Magdei Pălimariu. Fosta prezentatoare TV a ales un nume nordic: "Nu ne decideam nicicum"

 Dumitrache Laura
.

Cum îl cheamă pe fiul Magdei Pălimariu. Fosta prezentatoare Tv a devenit mamă chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Magda Pălimariu a renunțat la cariera din România și s-a stabilit în Norvegia, acolo unde locuiește împreună cu soțul și fiul ei. Vedeta a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul dar și ce semnificație are acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu s-a căsătorit anul trecut, iar la scurt timp a decis să se mute în Norvegia, alături de soțul ei. Ulterior, frumoasa prezentatoare tv a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel. Vedeta a născut chiar de ziua eu, iar nașterea a fost una dificilă. Magda a stat două zile în travaliu și a fost experiență dură pentru ea.

magda-marutamagda-maruta

Vedeta PRO TV a povestit cum i s-a schimbat viața, după nașterea primului ei copil. Magda Pălimariu a dezvăluit că a ales numele fiului ei. Așadar, Axel, a venit pe lume chiar în ziua în care vedeta împlinea 43 de ani.

Citește și: Când își botează Magda Pălimariu fiul și cine sunt nașii:'Vom face două ceremonii'

Citește și:Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…' / EXCLUSIV

Citește și:Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George:”Asta mă afecta…”

Citește și:Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan.Este căsătorită cu un american

Cum îl cheamă pe fiul Magdei Pălimariu

Magda Pălimariu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta prezentatoare de la PRO TV s-a căsătorit și a devenit mamă pentru prima oară. Anul trecut, Magda și-a unit destinele cu Ionuț Eriksen, iar în luna august a acestui an, au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Magda Pălimariu a dezvăluit că fiul său se numește Axel, un nume nordic.

Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Fiecare avea opțiunea lui. Am văzut într-o zi acest nume pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine. Este un nume nordic, nu știam asta. Toată lumea a fost de acord. Semnificația numelui este -tatăl păcii”, a spus Magda în emisiunea lui Măruță.

Magda Pălimariu a născut de ziua ei de naștere

Magda Pălimariu s-a stabilit în Norvegia, alături de soțul și fiul ei. Recent, vedeta a revenit în țară pentru câteva zile și a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta este extrem de fericită că a devenit mamă și are o familie minunată.

Magda l-a născut pe Axel chiar de ziua ei de naștere, pe 20 august. Nașterea a fost una dificilă, iar fosta prezentatoare tv a avut parte de o experiență dificilă. Chiar și așa, Magda a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Magda Pălimariu, despre viața de mămică

Magda Pălimariu a recunoscut că la început, lucrurile au fost dificile, mai ales că este primul copil. Ulterior, lucrurile au revenit la normal, iar Axel este atașat de bunica din partea mamei. Vedeta este extrem de fericită că mama ei are grijă de fiul ei, cei doi având o legătura specială.

În ceea ce privește cariera sa, Magda a mărturisit că nu a renunțat la televiziune și că va reveni în curând pe micile ecrane. „Nu am renunțat la televiziune. Voi reveni la muncă așa cum eram și înainte. Îmi lipsește pentru că face parte din viața mea de peste 20 de ani și rutina mea de zi cu zi dintr-o dată s-a schimbat'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton