Cum i-a explicat Anna Lesko fiului său că s-a despărțit de tatăl lui: "A fost o discuție extraordinar de scurtă"

 Dumitrache Laura
.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl fiului ei, DJ Vinnie. Cei doi s-au despărțit în 2019, după 8 ani de relație. Împreună au un fiu, pe Adam, pe care artista l-a tratat întotdeauna ca pe un adult. Acest lucru a ajutat-o foarte mult în momentul în care ea s-a despărțit de tatăl lui. Vedeta a povestit cum l-a anunțat pe Adam că ea și DJ Vinnie au luat-o pe drumuri separate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRURARIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai apreciate și atrăgătoare artiste din România. Vedeta este o femeie singură și superbă, dar și o mamă exemplară. Anna are un fiu în vârstă de 7 ani. Cântăreața a trăit o poveste de dragoste frumoasă cu DJ Vinnie, dar iubirea lor a luat sfârșit în 2019.

Anna si fiul eiAnna si fiul ei

În vârstă de 43 de ani, Anna Lesjo își crește copilul singură, iar acest lucru nu o deranjează. Artista este o femeie independentă și trăiește exact așa cum și-a dorit. De asemenea, vedeta a explicat că pentru ea căsătoria nu înseamnă nimic. În afara factorului religios, Anna nu vede de ce s-ar căsătorit cu acte.

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Citește și: De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu:„A fost alungată de părinții mei, din vila de la Izvorani'

Citește și: Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea:„Sunt și mamă, și tată'

Citește și: Zelenski retrage soldaţii ucraineni din toate misiunile de menţinere a păcii din lume

Cum i-a explicat Anna Lesko fiului său că s-a despărțit de tatăl lui

Anna Lesko a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de DJ Vinnie, pe numele său real Adrian Neniță. După 8 ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, artista este o femeie singură și minunată. Recent, cântăreața a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei, Adam. În vârstă de aproape 8 ani, fiul artistei este foarte înțelept și are o relație apropiată cu mama sa. Anna a dezvăluit ce reguli are atunci când vine vorba de educația fiului ei, dar și cum i-a explicat că s-a despărțit de tatăl lui.

Vedeta încearcă să vorbească deschis cu Adam și de multe ori îl tratează ca pe un adult. Fiul ei a înțeles situația atunci când părinții lui s-au despărțit. „Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții.Noi adulții avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău. E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări.', a mărturisit Anna Lesko în emisiunea „Vorbește lumea”, relatează fanatik.ro.

Anna Lesko l-a ținut pe Adam departe de certurile cu tatăl lui

Anna Lesko a povestit că a fost martora scandalurile dintre părinții săi, iar acest lucru a afectat-o. Astfel, atunci când avea discuții tensionate cu Adrian, alias DJ Vinnie, îl ținea pe Adam departe de conflicte. Acesta fiind și motivul pentru care a decis să pună capăt relației cu Adrian Neniță.

„Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă. Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste, ce înseamnă trădare. Ține-l departe de conflict.', a mai spus vedeta.

De ce s-a despărțit Anna Lesko și tatăl copilului său

Au trecut mai bine de trei ani de la despărțirea de tatăl fiului ei. Cu toate astea, Anna Lesko își trăiește viața așa cum și-a dorit, fiind foarte fericită alături de fiul ei. Aceasta a vorbit în urmă cu ceva timp despre despărțirea de DJ Vinnie. Conform acesteia, fostul iubit nu a fost pregătit să își întemeieze o familie.

El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus'a spus Anna, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton