Cât a plătit Gabi Bădălău pentru petrecerea aniversară a Biancăi Drăgușanu. Suma este uriașă

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o petrecere aniversară de neuitat, iar iubitul ei, Gabi Bădălău, a plătit totul. Încă soțul Claudiei Pătrășcanu s-a ocupat personal de achitarea notei de plată. Chiar dacă suma a fost una uriașă, cu multe zerouri, omul de afaceri a arătat că nu se zgârcește, mai ales când vine vorba de fericirea persoanei iubite. Iată cât a scos din portofel!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La împlinirea a 40 de ani, Bianca Drăgușanu a avut parte de o petrecere aniversară pe cinste. La evenimentul desfășurat în București, în urmă cu câteva zile, au participat zeci de invitați. Printre ei s-a numărat și Gabi Bădălău, iubitul sărbătoritei. Tot el a fost cel care a plătit, la final, nota de plată. Afaceristul a scos o sumă uriașă de bani din buzunare, de dragul blondinei.

gabi-badalau-petrecere-bianca-dragusanu-1gabi-badalau-petrecere-bianca-dragusanu-1

Duminică, pe 6 martie 2022, Bianca Drăgușanu a schimbat „prefixul'. Fosta soție a lui Victor Slav a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Apropiații ei, în frunte cu iubitul său, Gabi Bădălău, au avut grijă ca vedeta să aibă mereu zâmbetul pe buze. Pentru asta, omul de afaceri i-a organizat o petrecere de zile mari, iar la final a plătit nota de plata pentru toți invitații.

Citește și: Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de ziua ei, la 40 de ani.Transsexualul Jessica Alves, printre invitați

Citește și: Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Gabi Bădălău, de ziua de naștere

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:”Tu vrei să mă prinzi și…”

Citește și: Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie, în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună:„Am decis să nu mai avem nicio legătură'

Cât a plătit Gabi Bădălău pentru petrecerea aniversară a Biancăi Drăgușanu

Atunci când a ajuns la petrecerea aniversată a Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău a fost văzut de paparazzi fără flori sau vreun cadou în mână, scrie spynews.ro. Afaceristul nu a venit însă cu mâna goală, după cum poate credeau mulți, pentru că a cheltuit chiar cei mai mulți bani de dragul blondinei. Acesta a plătit întreaga petrecere. În plus, i-a făcut și un cadou de lux sărbătoritei.

Apropiații celor doi au declarat pentru Antena Stars că la petrecerea de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu au fost peste 80 de invitați. Gabi Bădălău, organizatorul evenimentului, a avut grijă ca la final să achite consumația tuturor celor prezenți. Aceasta a fost în valoare de 10.000 de euro, sumă pe care afaceristul a plătit-o fără să stea pe gânduri.

De asemenea, același surse mai spun că Gabi Bădălău i-a oferit Biancăi Drăgușanu și un cadou de lux. Este vorba despre o brățară cu diamante. De asemenea, de menționat e și faptul că, de ziua ei de naștere, blondina s-a pozat cu mai multe buchete uriașe de flori. Aceasta nu a precizat însă de la cine le-a primit, dar mulți s-au întrebat dacă nu cumva tot el a fost autorul surprizei.

Transsexualul Jessica Alves, printre invitații Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a avut peste 80 de invitați la ziua ei de naștere. Printre ei s-au numărat și diverse persoane celebre. Transsexualul Jessica Alves a venit tocmai din Londra pentru petrecerea aniversară a blondinei. Dovadă au stat chiar imaginile postate în mediul online.

Deși s-a născut bărbat, vedeta internațională a devenit femeie după operația de schimbare de sex. Inițial, Jessica Alves a investit sume uriașe de bani pentru a se transforma în bărbatul Ken. Ulterior, și-a dat seama că vrea să fie femeie și să fie ca păpușa Barbie. Până acum, a cheltuit 700.000 de lire pe intervenții estetice și nu are de gând să se oprească aici.

„Am continuat să-mi fac operații estetice pentru a mă regăsi, când în realitate eu simțeam că vreau să fiu femeie. Nu am putut tranziționa atunci. Mi-era frică. Nu știam de unde să încep. De asemenea, aveam multe slujbe pentru televiziune în numeroase țări și toate acestea îl voiau pe Rodrigo. Apoi, am găsit o cale de a trăi ca Jessica, care se ascundea în interiorul meu. Am devenit un travestit în secret.

Obișnuiam să port o perucă și să stau pe canapea să mă uit la un film. Pentru mine era un sentiment de evadare. Am trăit așa timp de patru ani, apoi mi-am făcut o operație de înlăturare a coastelor pentru a deveni mai feminină.

Am trecut printr-o depresie grea, iar diagnosticul meu psihologic a fost de disforie de gen. Mi-am început procesul de tranziție în septembrie 2019 și acum sunt foarte încântată că am ajuns la final.

Mai am nevoie de încă două operații. Nu sunt mulțumită de sânii mei, trebuie să-mi schimb implanturile și încă alte câteva chestii pe lângă. Un singur lucru vreau să zic, anume că să fii femeie e uimitor’, spunea Jessica Alves într-un interviu, relatează dailymail.co.uk.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton