Cum a devenit Codin Maticiuc și mai bogat printr-un cadou primit de la soțul Deliei: „Încă îl am”

 Miniosu Alexandra
.

Codin Maticiuc a devenit și mai bogat, după ce a primit un cadou de la soțul Deliei. Darul de la Răzvan Munteanu s-a dovedit a fi foarte valoros, iar actorul din „Miami Bici' încă îl păstrează „cu sfințenie'. Astfel, acesta i-a ascultat sfatul partenerului artistei, care i-a spus să nu-l vândă dacă își poate susține proiectele și fără el. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc a devenit și mai bogat printr-un cadou primit în dar de la soțul Deliei. În urmă cu patru ani, Răzvan Munteau i-a oferit actorului un bitcoin de 5.000 de dolari, ce în prezent valorează o sumă uriașă: nu mai puțin de 51.000 de dolari!

codin-maticiuc-cadou-4codin-maticiuc-cadou-4

În timp, Codin Maticiuc a legat o frumoasă relație de prietenie cu Delia Matache și cu partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu. Actorul din „Miami Bici' apelează deseori la sfaturile soțului cântăreței, acesta din urmă fiind cunoscut pentru cariera lui în diferite domenii de succes. În urmă cu câțiva ani, Răzvan i-a oferit un cadou foarte prețios, ce în timp a devenit și mai valoros.

Citește și: Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan:„Se cunoaște valoarea'

Citește și: Cartea lui Codin Maticiuc, epuizată în primele 48 de ore:„Sunt oameni care spun că Nuțu Cămătaru le-a cumpărat pe toate'

Citește și: Scandal între Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și Mimi:„Vrea să profite profesional pe baza relaţiei'

Citește și: Chef Foa, scos din sărite de gestul unei concurente, la MasterChef:„Eu nu am făcut așa ceva în viața mea!'

Cum a devenit Codin Maticiuc și mai bogat printr-un cadou primit de la soțul Deliei

Soțul juratei de la iUmor este un cunoscut specialist în tranzacțiile cu criptomonede. Răzvan Munteanu a început să se arate intesat de acest domeniu în urmă cu mai mulți ani. Acum 4 ani, acesta i-a oferit lui Codin Maticiuc un cadou cu adevărat special. La acea vreme, partenerul artistei i-a dărut un bitcoin ce valora 5.000 de dolari. Acum, acesta a ajuns să valoreze 51.000 de dolari, scrie click.ro.

De curând, Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost invitați în cadrul podcast-ului găzduit de Codin Maticiuc și Anghel Damian. În emisiunea online, scriitorul și partenerul cântăreței au rememorat momentul în care cel dintâi a primit în dar acel bitcoin.

Codin Maticiuc, despre cadoul de la Răzvan Munteanu: „Încă îl am'

Codin Maticiuc, autorul cărții „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru', a dezvăluit ce sfat i-a dat atunci Răzvan Munteanu. Potrivit spuselor sale, soțul Deliei i-a spus să nu vândă bitcoin-ul dacă nu e necesar, iar artistul îl păstrează și acum.

„Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am', a mărturisit Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului său.

Răzvan Munteanu, despre începuturile carierei

Răzvan Munteanu este un celebru om de afaceri din România. Acesta deține diverse afaceri în mai multe domenii. În paralel, el se ocupă și de cariera soției lui. Partenerul Deliei Matache a făcut investiții serioase în imobiliare și e patron de club. Recent, el a povestit că la începutul carierei a vândut produse cosmetice.

„În orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business… dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun. Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun', a susținut Răzvan Munteanu.

Ce avere a făcut Codin Maticiuc până la 41 de ani

În urmă cu scurt timp, au ieșit la iveală detalii uluitoare despre averea lui Codin Maticiuc. La 41 de ani, acesta se laudă cu o carieră de succes, în diferite domenii. Este scriitor, actor, și producător de film. Acesta provine dintr-o familie bogată, însă, în ultima perioadă și-a făcut proprii bani. Conform libertatea.ro, acesta susține că a cheltuit mai mulți bani decât a produs. Ar fi vorba despre „câteva milioane'.

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult', a mărturisit Codin Maticiuc în podcastul său.

Cosmin Natanticu, care era prezent și el în podcast, l-a întrebat surprins: „Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?'.

„De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane', a fost răspunsul lui Codin Maticiuc.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton