Cine este Alina Hajdeu de la Mireasa. A mai fost măritată

 Martin Lorena
.

Cine este Alina Hajdeu de la Mireasa. Cel mai iubit show matrimonial din România s-a întors pe micile ecrane! Telespectatorii sunt pregătiți să facă cunoștință cu cei mai noi concurenți și să trăiască, alături de ei, toate experiențele. Printre cei care vor să își întâlnească sufletul pereche se numără și Alina Hajdeu, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova. Iată ce așteptări are aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alina Hajdeu de la Mireasa. Show-ul matrimonial Mireasa a revenit cu forțe proaspete la începutul anului 2022! Concurenții sunt pregătiți să facă față tuturor provocărilor pe care emisiunea le scoate în cale. Printre cei care vor să își întâlnească sufletul pereche se numără și Alina Hajdeu, o tânără în vârstă de 22 de ani, originară din Republica Moldova. Iată cine este ea!

Alina-Hajdeu-mireasa-1Alina-Hajdeu-mireasa-1

Aceasta a mai fost odată măritată, însă de această dată susține că știe ce își dorește de la un bărbat. Ea este originară din Chișinău, dar locuiește de mulți ani în București.

Citește și: Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5.Locuiește cu părinții

Citește și: Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5.Are propria afacere

Citește și: Prințesa Cristina a Spaniei divorțează.Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Citește și: Mircea Solcanu, prima apariție la TV după 8 ani:„Trăiesc dintr-o pensie de handicap. Mă descurc cu greu’

Cine este Alina Hajdeu de la Mireasa

Cine este Alina Hajdeu de la Mireasa. Alina Hajdeu este cea mai nouă concurentă din casa Mireasa. Ea este pregătită să își întâlnească sufletul pereche, deși a mai fost căsătorită înainte. Tânăra în vârstă de 22 de ani este pasionată de motoare și adrenalină!

„Sunt Alina, am 22 de ani, sunt din Republica Moldova și stau de foarte mult timp în București! Îmi place adrenalina, motoarele și viața. Am mai fost măritată, dar acum știu ce-mi doresc de la un bărbat!', a spus ea în videoclipul de prezentare.

Ce părere are despre conviețuirea alături de celelalte concurente

Cine este Alina Hajdeu de la Mireasa. După ce a pășit pentru prima oară în casa Mireasa, Alina a fost întrebată dacă este pregătită să se căsătorească. Ea a spus categoric „să spunem că da', recunoscând că momentan are emoții. Referitor la interacțiunea cu celelalte fete din casă, ea este sigură că o va gestiona cum trebuie, deși este conștientă că fiecare fată are propriul său temperament.

„Fiind caractere diferite, cred că o să fie puțin greu la început, dar o să ne descurcăm. O să ne înțelegem.', a spus ea, referitor la interacțiunea cu restul fetelor.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton