Cum și-a descoperit Maia Morgenstern pasiunea pentru actorie și la ce meserie visa în copilărie: „Am vrut să fiu și taxatoare de tramvai și...”

 Oana Pantazi
.

Cum și-a descoperit Maia Morgenstern pasiunea pentru actorie și la ce meserie visa în copilărie. La 60 de ani, Maia Morgenstern se poate lăuda cu o carieră impresionantă, dar și cu o viață intensă, de unde nu au lipsit, însă, durerea și greutățile. Despre copilărie și tinerețe vorbește însă cu multă emoție și deschidere, la fel și despre relația cu părinții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a descoperit Maia Morgenstern pasiunea pentru actorie și la ce meserie visa în copilărie. Maia Morgenstern și-a început cariera în cinematografie în 1983, iar de atunci a înregistrat succes după succes, devenind un reper pentru întreaga industrie. De la controversatul film „Patimile lui Hristos’, regizat de Mel Gibson, până la piese de teatru cu greutate și la serialul de mare succes ‘Sacrificiul’, Maia Morgenstern este o enciclopedie de experiențe, de la cele mai fericite până la cele mai grele. Puțini știu însă că actrița avea alte gânduri în copilărie și că, ulterior, în adolescență, nici nu îndrăznea să verbalizeze că-și dorea să devină actriță.

276158685_10160131432126291_836725156389070049_n-1024×767-1276158685_10160131432126291_836725156389070049_n-1024×767-1

Cum și-a descoperit Maia Morgenstern pasiunea pentru actorie și la ce meserie visa în copilărie

Marea actriță are o carieră prodigioasă și a excelat în toate domeniile artistice pe care le-a accesat. Maia Morgenstern este actriță de film, radio, scenă, televiziune și voce, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, dar și actriță și cântăreață în limba idiș.

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos: „Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată'

Citește și: Maia Morgenstern, certată de oameni, în metrou:„Ce cauți printre oameni dacă…’

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital’

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț: „Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă” / INTERVIU

A fost protagonistă în nenumărate producții pentru micul și marele ecran, a obținut premii prestigioase și a jucat la Hollywood, alături de legende ale cinematografiei. Deși este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, vorbește despre sine cu modestie. A știut de la început că drumul ei va fi actoria? Poate, dar în copilărie își dorea să practice cu totul altceva…

„Am vrut să fiu balerină și am vrut să fiu și taxatoare de tramvai. N-am reușit, pentru că s-a desființat meseria de taxatoare. Nici balerină nu am reușit. Când eram mică, m-au dus la niște audiții, la niște probe, și mi s-a spus că eram prea firavă, prea mititică, lipsită de rezistență„, a dezvăluit actrița pentru click.ro.

Ce relație a avut actrița cu tatăl ei

Maia Morgenstern a mărturisit că avea 18 ani în momentul în care tatăl ei a fost cel care a făcut-o să-și verbalizeze visurile, în schimb tatăl ei a fost cel care a făcut-o.

„Eu nu aveam curajul să spun asta. Tata l-a avut. Eram în clasa a XII-a, terminam liceul, iar tatăl meu mi-a spus: „Tu vrei să te faci actriță, dar nu ai curajul să recunoști asta'.”

Întrebată dacă tatăl ei a fost cel care i-a dat curajul să pășească în această profesie, Maia Morgenstern a dezvăluit că, și acum, la 60 de ani, este dependentă de părerile tatălui ei.

„Asta este o întrebare foarte complexă. Pentru că eu depindeam și încă mai depind de opinia, de aprobarea, de validarea lui”, a dezvăluit Maia Morgenstern pentru sursa citată.

Deși a mărturisit că, dintre părinți, se simțea mai apropiată de mama ei, care a și susținut-o în alegerea actoriei, Maia a spus că avea o relație specială cu tatăl său.

„Destul de puternică, da. Dar asta nu înseamnă că n-au existat, și în copilăria mea, conflictele specifice din adolescență… Eram fascinată de poveștile lui, de tot ce avea el să îmi transmită, de valorile lui, de cultura, de curiozitatea lui. M-a învățat să caut, să știu unde să caut și, dacă am ceva de căutat, să știu cum să mă orientez”, a mai spus actrița pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton