Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink: „Nu am fost invitat la nunta lor”. Detaliul care a dat-o de gol

 Oana Pantazi
.

Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Povestea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-a încheiat de mult, însă pe cei doi îi va lega pentru totdeauna un copil, așadar fosta sa soție va face parte mereu din viața lui. Recent, omul de afaceri a povestit despre momentul în care a realizat că fosta lui soție s-a recăsătorit, amănunt despre care nu fusese informat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format un cuplu extrem de mediatizat între 2006 și 2011, atât mariajul, cât și divorțul lor ținând multă vreme prima pagină a presei mondene. Iată că și acum, după mai bine de 10 ani, există interes privind relația lor, cu toate că Monica și-a refăcut viața cu Mr. Pink, peste Ocean. Lucru despre care a vorbit recent Irinel Columbeanu, care a mărturisit că a a aflat întâmplător că fosta lui soție s-a recăsătorit.

De-ce-a-divortat-Monica-Gabor-de-Irinel-ColumbeanuDe-ce-a-divortat-Monica-Gabor-de-Irinel-Columbeanu

Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Chiar dacă nu s-au despărțit sub cele mai bune auspicii, acum Irinel Columbeanu și Monica sunt în relații bune. Cei doi nu s-au mai întâlnit de anul trecut din februarie, iar omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica, plecată la mama ei, în America, de 4 ani. Invitat la podcastul lui Ameri Nasrin, Irinel Columbeanu a vorbit, printre altele, și despre relația și viața alături de fosta soție, dezvăluind că a aflat absolut întâmplător că Monica s-a recăsătorit.

Citește și: De ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani'. Irinel Columbeanu: „Au schimbat-o banii. Avea o alură…'

Citește și: Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink:„La vremea aceea nu era încă soția lui’

Citește și: Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis:'Nimeni, la aces vreme, nu știa…'

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică’

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

„Am o părere foarte bună despre Mr. Pink, nu m-ar deranja dacă Irinuca i-ar spune tată! Ar fi un titlu meritat, nu mi-ar răpi din toate astea ceva. De fapt, cred că așa îi și spune. Cred că Irinuca și Monica sunt pe mâini bune. Nu m-a deranjat că nu am fost invitat la nunta lor. Am realizat că Monica s-a măritat în februarie 2021, când a venit la București să-i semnez un act, iar ea s-a semnat cu numele Monica Fang So, sau ceva de genul ăsta. Acum, avem o relație normală. A fost un conflict înăuntrul meu de a ceda sau nu în fața lui Pink și a soției sale', a dezvăluit Irinel Columbeanu în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge în acest punct”

Irinel Columbeanu a povestit, cu sinceritate, și despre o perioadă tulbure din viața lui, cea care, de altfel, a grăbit despărțirea dintre ei.

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge în acest punct. S-a vorbit despre diferența de vârstă, de înălțime, toate tâmpeniile. Sfatul meu pentru Monica la acea vreme a fost să nu citească acele comentarii. Dar eu n-am putut să mă abțin, am citit comentariile, până când paharul a dat pe dinafară și-a udat și masa. Nu era zdruncinată relația atunci. Monica a fost pradă mai ușoară a acestor atacuri.

Fetele acelea cu care am fost «surprins» în jacuzzi erau plătite să fie acolo! Am auzit și teorii care spuneau că Monica ar fi fost în spatele acestor scenarii… Eu ce să fi făcut, să o iau la fugă?! Eu mai mult decât să le dau afară pe cele două «sirene» din jacuzzi, să le spun unde este poarta și să plece spre orașul lor cu propria mașină, deși erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut?! Eu am încercat apoi să-i explic Monicăi punct cu punct, explicit, nu m-a crezut. M-a durut că s-a lăsat păcălită atât de ușor'.

„Nu femeile m-au dus în pragul falimentului”

Omul de afaceri a scris deja trei cărți și mărturisește că nu se va opri aici. Irinel Columbeanu mărturisește că, de când viața lui s-a schimbat dramatic, s-a întors spre Dumnezeu și spune că regretă că nu a fost mai atent în ceea ce privește gestionarea banilor.

„A fost o perioadă frumoasă, palpitantă, să sperăm că vor veni altele și mai palpitante. Poate voi ajunge la Chișinău, nu se știe… N-am fost niciodată acolo. A patra carte s-o scriu despre ceea ce va fi acolo. Aceste chinuri erau menite să fie traversate de mine. Pentru a realiza un salt spiritual. Sunt credincios, nu am fost așa dintotdeauna. Când eram bogat, nu prea mă rugam la Dumnezeu.

Acum, de când nu mai am totul, mă rog mai mult. Cred în karma, în destin. Nu femeile m-au dus în pragul falimentului, ceea ce am cheltuit cu ele a fost mizilic comparativ cu ceea ce am pierdut în urma unor activități de furt calificat cărora le-am căzut victimă. Regret că am fost credul vizavi de gospodărirea banilor și încrederea unora', i-a mai dezvăluit Irinel Columbeanu lui Ameri Nasrin.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton