Cum a debutat Andreea Mantea în televiziune, alături de Anca Serea: „Rolul era al meu, trebuia doar să...”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Mantea a dezvăluit cum a debutat în televiziune. Deși acum are mii de fani în toată țara, puțini știu despre legătura dintre ea și Anca Serea. Cele două vedete au fost colege la început de carieră, lucrând în același loc. Iată cum a ajuns bruneta prezentatoarea TV de astăzi. Are o poveste impresionantă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a povestit, pe îndelete, cum a debutat în televiziune. În prezent, ea se laudă cu mii de admiratori în toată țara, dar și în străinătate. Pentru a ajunge unde este astăzi, bruneta a muncit însă din greu. Vedeta de la Kanal D a aplicat și schimbat mai multe job-uri. La un moment dat, când făcea primii pași în carieră, ea a fost colegă cu Anca Serea.

andreea-mantea-debut-1andreea-mantea-debut-1

Andreea Mantea e una dintre cele mai apreciate vedete din România. În curând, ea va reveni pe micile ecrane cu un nou proiect. Va fi gazda show-ului matrimonial „Casa Iubirii', emisiune care va începe pe 4 aprilie. În ultima perioadă, ea a fost văzută mai mereu la Kanal D, însă, în anii trecuți, ea a lucrat și pentru alte posturi TV.

Citește și: Cum arată Andreea Mantea după ce a slăbit:”Am intrat în blugi mărimea S”

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat:”Mi s-au înmuiat picioarele”

Citește și: Ce pensie are solista de muzică populară Saveta Bogdan:”Mă descurc cu greu…”

Citește și: Iulia Albu, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan:„Nu am repetat experiența'/ EXCLUSIV

Cum a debutat Andreea Mantea în televiziune

Bruneta a oferit un interviu de suflet în culisele show-ului „Casa Iubirii'. Andreea Mantea a vorbit deschis publicului despre traseul ei în lumea televiziunii, unul presărat cu de toate. Mai întâi, ea a fost reporter, iar ulterior a schimbat mai multe job-uri până ce a ajuns prezentatoare la Kanal D.

Potrivit spuselor Andreei Mantea, atunci când a debutat în carieră, ea și Anca Serea au fost colege la Kiss TV, unde lucrau ca reporteri. După acel loc de muncă, cea dintâi a luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Între timp, ea luase și casting-ul de la „Neatza cu Răzvan și Dani', în rolul de „vecină'. Ulterior, a ajuns co-prezentatoare cu Mircea Radu la „Noaptea erorilor'.

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la „Neatza cu Răzvan și Dani', în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.

Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, „oare chiar pot?'. Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales „Neatza cu Răzvan și Dani'. La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea.

De acolo a pornit aventura mea în televiziune. După „Neatza cu Răzvan și Dani', am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la „Noaptea erorilor'. După care a fost „Din Dragoste'. A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale „dragostei„', a declarat Andreea Mantea, care a fost și Burlăcița, conform click.ro.

Andreea Mantea a colaborat cu diverși oameni de televiziune

După colaborarea cu Mircea Radu, pentru Andreea Mantea au urmat și alte proiecte în lumea televiziunii. Tot la Antena 1, ea a fost Burlăcița. Mai apoi, ea s-a angajat la Kanal D, unde a fost gazda mai multor emisiuni. Printre ele s-au numărat „Se strigă darul', „Puterea Dragostei', etc.

Andreea Mantea s-a născut pe data de 20 septembrie 1986, în Capitală. Ea a absolvit liceul „Sfântul Pantelimon', iar mai apoi Facultatea de Relații Internaționale.

În anul 2006, Andreea Mantea a participat în cadrul concursului „Miss Playboy'. Atunci, ea a primit titlul de cea mai sexy față de la pagină 5 a unui ziar.

În 2004, bruneta a apărut în pelicula „Visul lui Liviu'. Pe atunci, ea interpret rolul mamei lui Liviu tânără. Patru ani mai târziu, Andreea Mantea a primit rolul de „vecină' în emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton