Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei, Edy Kovacs: „Arătam rău, a avut foarte mare grijă de mine”

 Martin Lorena
.

Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei. Ana Baniciu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească. Aceasta și-a găsit dragostea adevărată, într-o situație neprevăzută. Aceasta a oferit primele detalii cu privire la iubitul său, Edi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu se află în culmea fericirii! Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o relație extrem de fericită. Recent, aceasta a povestit cum și-a cunoscut iubitul și care a fost motivul care i-a unit. Iată ce a declarat!

Ana-Baniciu-1Ana-Baniciu-1

Aceasta a povestit cum a fost prima dată când l-a întâlnit pe bărbatul care o face fericită. Se pare că acesta a infectat-o pe artistă cu COVID-19, iar așa a început relația lor.

Citește și: Ana Baniciu a avut COVID-19! Cum se simte acum:’Bine că a trecut!’

Citește și: Ana Baniciu, prima imagine oficială împreună cu iubitul său, Edy:Sunt cea mai fericită

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

Citește și: Loredana, omagiu emoționant pentru victimele din Colectiv.Cum a marcat ziua tragediei

Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul său

Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul său. Ana Baniciu este îndrăgostită până peste cap! Aceasta l-a cunoscut pe Edi în momentul în care bărbatul a infectat-o cu COVID-19. Vedeta i-a spus acestuia că trebuie să o îngrijească, iar el s-a conformat cerințelor blondinei.

,,Mi-a dat Covid-19. Am spus și știu că acest virus a făcut multe victime, dar a făcut și lucruri bune, a adus doi oameni în aceeași casă. Eu am luat Covid-19 după el, i-am spus că trebuie să mă îngrijească, deoarece el avusese și fusese în carantină și nu a mai plecat”, a declarat blondina.

Prima lor interacțiune a avut loc atunci când o prietenă comună i-a chemat pe amândoi în oraș. La acea vreme, Ana nu îl cunoștea pe Edi, însă acesta pusese deja ochii pe vedetă.

,,Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care era și vecina mea, stătatea perete în perete cu mine. Ea ne-a scos într-o seară în oraș, a fost totul gândit, era de mult cu ochii pe mine. Eu nici nu îl cunoșteam și stăteam în banca mea liniștită. Până la urmă am mai ieșit cu el, am făcut o plecare la munte într-o gașcă și s-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția”, a mai spus ea.

Cum se înțelege Ana Baniciu cu mama iubitului său

Aceasta a subliniat faptul că Edi a avut grijă de ea în momentele în care s-a simțit rău, din cauza infecției cu virusul Sars-CoV-2. Mai mult decât atât, și cu soacra ei are o relație extrem de frumoasă!

,,El mi-a spus că vrea să fie cu mine. M-a văzut rău, arătam rău, m-a îngrijit și a avut foarte mare grijă de mine. Avem o familie extaordinară, mama soacră este o femeie extraordinară, e așa un model, și tatăl socru este la fel”, a adăugat ea.

Iubitul ei este DJ

Cei doi au o pasiune comună, și anume, muzica. Ea a menționat că împreună și-au deschis un studio, unde să își înregistreze piesele.

,,El este pasionat de muzică, este DJ în timpul liber, este pasiune, acum ne-am făcut și studio, dacă suntem pasionați amândoi. M-a impresionat plăcut la munte, deoarece se comporta foarte frumos și mi-am dat seama un pic că mă place, dar eram în momentul acela în care nu aveam chef de nimeni, dar el a instistat”, a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton