Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii. Are o soră geamănă

 Oana Pantazi
.

Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii. Pe 4 aprilie, 7 fete și 7 băieți au pășit în noul reality-show Casa iubirii, de la Kanal D. Printre cei 14 concurenți determinați să-și găsească jumătatea se află și Doriana Burean. Iată ce așteptări are concurenta de la potențialul ei partener de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii. Un reality show extrem de așteptat de fani, Casa iubirii a debutat pe data de 4 aprilie, când tot 7 băieți și 7 fete au pășit în platou deciși să își găsească sufletul-pereche. În premieră, la show-ul prezentat de către Andreea Mantea participă două surori gemene, Doriana și Larisa.

andreea-mantea-1andreea-mantea-1

Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii

În Casa iubirii au venit să-și găsească jumătatea și două surori gemene, Doriana și Larisa Burean. Iar cele două ar putea deveni, de ce nu?, chiar și rivale la inima unui băiat de-a lungul competiției. În vârstă de 23 de ani, Doriana Burean vine din Târgu Mureș și este pregătită să își găsească jumătatea.

Citește și: Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii. Muncește de la 16 ani

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România’

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Tânăra dorește dorește ca viitorul partener de viață să o respecte, iar gelozia să nu își facă loc în relația lor. Spune despre ea că este amuzantă, deschisă la nou și că principalul ei defect este încăpățânarea – „Sunt complicată uneori și cam încăpățânată', a dezvăluit Larisa.

Și sora ei participă la competiție

Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii. Pentru fanii emisiunii matrimoniale de la Kanal D va fi destul de dificil să le deosebească pe cele două surori gemene, deoarece acestea seamănă ca două picături de apă. Doriana și Larisa le vor da, cu siguranță, bătăi de cap și băieților, cărora le va fi greu să aleagă între ele. E de văzut, totuși, cât de diferite sunt din punct de vedere al temperamentului, al caracterului, fiindcă doar asta le va deosebi.

Doriana nefiind îndrăgostită până în momentul de față, nu a suferit din dragoste. Din fericire pentru cele două surori, preferințele Dorianei diferă puțin de cele ale Larisei, ea dorindu-și un bărbat cu tatuaje, amuzant, care să îi acorde partenerei de lângă el mult respect. La fel ca și geamăna ei, Doriana a avut o relație de 6 luni, însă nimic mai mult.

Simpaticele gemene au o relație foarte apropiată și își doresc ca acest lucru să nu se schimbe nici atunci când una dintre ele sau poate chiar amândouă se vor îndrăgosti.

Dacă punem ochii pe același băiat, îl lăsăm pe el să decidă ', a spus Doriana Burean în Casa iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton