Cum a creat Jenna Ortega scena de dans din Wednesday. Coregrafia a devenit virală: "M-am simțit prost. N-am dormit două zile"

 Dumitrache Laura
.

Cum a creat Jenna Ortega scena de dans din Wednesday. Jenna Ortega a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe după ce a interpretat rolul lui Wednesday Addams, în serialul de pe Netflix. Pelicula a avut un mare succes, iar scena de dans a actriței a devenit virală. Recent, Jenna a mărturisit cum a creat coregrafia, dar și cât de greu i-a fost mai ales că nu este pricepută la dans.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a creat Jenna Ortega scena de dans din Wednesday. Serialul Wednesday s-a filmat în România și a fost lansat pe Netflix, pe 23 noiembrie. Pelicula a fost filmată vreme de 8 luni la noi în țară, iar regizorul Tim Burton a reușit să dea lovitura cu noul serial. Jenna Ortega o interpretează pe Wednesday Addams, personajul principal al serialului.

221117172239-02-look-of-the-week-gothic-super-tease221117172239-02-look-of-the-week-gothic-super-tease

Jenna Ortega a povestit cum a creat coregrafia din serialul Wednesday, care a devenit virală. Actrița a mărturisit că i-a fost foarte greu, având în vedere că nu se pricepe la dans. Cu toate astea, Jenna a reușit să creeze o scenă de dans incredibilă.

Citește și: Cine este Jenna Ortega, actrița care o joacă pe Wednesday Addams.Dansul ei din serialul de pe Netflix a devenit viral pe TikTok

Citește și:Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:”În prima zi de filmare am plâns…”

Citește și:Cine e, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după finala Cupei Mondiale.Mulți au crezut că e mama lui, Celia Cuccitini

Citește și:Andreea Marinescu de la PRO TV a publicat imagini superbe cu familia ei:”A venit moșu și ne-a surprins”

Cum a creat Jenna Ortega scena de dans din Wednesday

Jenna Ortega a devenit celebră după interpretarea personajului Wednesday Addams, din serialul de succes de pe Netflix. Tânăra de 20 de ani a jucat și în alte seriale și filme până acum, dar pelicula regizată de Tim Burton i-a adus mare succes. Serialul Wednesday a fost pe primul loc în topul Netflix timp de câteva săptămâni, iar scena de dans interpretată de Jenna a devenit virală. Actrița a povestit cum a creat coregrafia, dar și cât de greu i-a fost mai ales că nu este o dansatoare înrăită.Scena a fost realizată pe melodia Goo Goo Muck' a celor de la The Cramps, apărută în 1981.

M-am simțit prost. Eu nu sunt dansatoare. Eu nu fac nimic din toate astea. Nu am experiență în domeniu. Și n-am dormit două zile. (…)

M-am uitat la videoclipuri cu Siouxsie și Banshees (n.r. o trupă punk-rock din anii ʼ70-ʼ80 ), am găsit imagini de arhivă cu adolescenți dansând în cluburi pe rock gotic, am studiat orice mi-a căzut în mână.Apoi, în ziua filmării mi-am spus: ‘Bine, o fac și gata!', a spus actrița în emisiunea The tonight show, prezentată de Jimmy Fallon.

Jenna Ortega i-a adus un omagiu actriți Lisa Loring

Jenna Ortega i-a adus un omagiu actriței Lisa Loring, care a interpretat-o pe Wednesdat Addams în sitcom-ul din  anii 60. Internauții au observat asemănări între dansul de acum și cel de atunci. Lisa Loring, în vârstă de 64 de ani, este cea care a i-a dat viață personajului Wednesday Addams.

I-am adus un omagiu Lisei Loring, prima Wednesday Addams, am făcut o mică parte din ce face ea.', a mai spus Jenna Ortega la NBC.Fanii serialului au refăcut dansul lui Wednesday, dar pe melodia lui Lady Gaga, Bloody Mary'.

Cu ce impresii despre România a rămas Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday

Serialul Wednesday s-a filmat timp de 8 luni în România, în locații precum Castelul Cantacuzino din Bușteni sau Casa Monteore România. Jenna Ortega a spus că a fost impresionată de oamenii pe care i-a intâlnit în România.  

Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore). E cool fiindcă am filmat la castele adevărate. Unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului, așa că a fost foarte potrivit' a spus actrita pentru hotnews.ro.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton