Ce dezvăluire i-a făcut regretata Cristina Țopescu lui Dan Negru despre celebrul comentator sportiv Andres Cantor: "Se cunoșteau. Puțini știu că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce dezvăluire i-a făcut regretata Cristina Țopescu lui Dan Negru despre celebrul comentator sportiv Andres Cantor. Andres Cantor (59 de ani) este considerat unul dintre cei mai pătimași comentatori sportivi din istoria fotbalului. Cantor a comentat în direct momente emblematice ale echipei naționale din Argentina, iar celebrul Diego Maradonna i-a mulțumit personal pentru pasiunea sa. Dan Negru a scos la iveală câteva detalii surprinzătoare despre Andres, aflate chiar de la regretata Cristina Țopescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dezvăluire i-a făcut regretata Cristina Țopescu lui Dan Negru despre celebrul comentator sportiv Andres Cantor. Reacția crainicului Andres Cantor atunci când Argentina a devenit campioană mondială, în timpul meciului cu Franța, disputat în Quatar, a devenit virală. Crainicul sportiv este recunoscut pentru pasiunea de care a dat întotdeauna, când a comentat meciuri sportive în direct, de-a lungul impresionantei sale cariere. Diego Maradonna și-a manifestat direct aprecierea față de Andres, pentru implicarea sa. Dan Negru a scos la iveală câteva detalii, pe care le-a aflat de la Cristina Țopescu, cum ar fi că mama lui Andres Cantor este de fapt româncă, dar și că Cristian Țopescu s-a străduit să-l aducă pe acesta în România, pentru un reportaj.

cristina-si-cristian-topescu-generic-1cristina-si-cristian-topescu-generic-1

Ce dezvăluire i-a făcut regretata Cristina Țopescu lui Dan Negru despre celebrul comentator sportiv Andres Cantor

Andres Cantor este considerat unul dintre cei mai buni crainici sportivi din istoria fotbalului. Comentatorul sportiv argentinian a luat parte la meciuri legendare ale echipei naționale din țara sa natală. Andres Cantor este cunoscut pentru maniera sa de a-și exprima entuziasmul, atunci când echipa Argentinei a înscris goluri, în cadrul unor meciuri importante. Dan Negru a relatat că regretata Cristina Țopescu îi povestise că Andres Cantor are de fapt origini românești. Crainica TV îi mai menționase lui Negru și de intenția tatălui ei, Cristian Țopescu, de a face un reportaj în România, despre Andres Cantor. Din nefericire, acest proiect de suflet al lui Cristi Țopescu nu fost posibil din lipsa sponsorizărilor.

Citește și: Cristina Țopescu va fi din nou la TV, la doi ani după moartea sa. Ce a pregătit Prima TV în memoria prezentatoarei TV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Țopescu. Cristi a divorțat în 2019 de mama copiilor săi

Andres Cantor e crainicul argentinian care e viral in toată lumea datorită comentariului din finală. Celebrul „Goooooool Argentina” e a lui, Maradona i-a mulțumit public de câteva ori și e unul din cei mai cunoscuți comentatori de sport din lume.
Puțini știu însă că mama lui Cantor e născută in România si a plecat in Argentina când avea 13 ani.
Povestea lui Andres Cantor o știu de la Cristian Țopescu , cei doi se cunoșteau și-mi amintesc că domnul Țopescu căuta sponsorizarea unei televiziuni românești pentru un reportaj cu Andres Cantor in România, țara de origine a mamei lui.
N-a găsi
t.”, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

Mama lui Andres Cantor era româncă, iar tatăl evreu

Andres Cantor s-a născut la 22 decembrie 1962, în Buenos Aires, Argentina, și este considerat unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din istoria fotbalului. Acesta a primit și Premiul Emmy pentru toată cariera sa, la categoria cea mai bună personalitate sportivă de origine latino. Mama lui Andres Cantor este o româncă care a plecat din țară, când avea doar 13 ani și s-a stabilit în Argentina. Tatăl lui Cantor este polonez de origine evreică, fugind în Argentina împreună cu părinții săi pentru a scăpa de ocupația nazistă.

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Citește și: Pique, filmat alături de noua iubită, înainte să se despartă oficial de Shakira.Imaginile care l-au dat de gol

Andres Caantor a ajuns faimos pentru maniera sa unică de a anunța înscrierea unui gol, printr-un strigăt de entuziasm copleșitor: „Goooooooool!”. Stilul său de a comenta meciurile de fotbal l-au făcut un punct de referință pentru ceilalți crainici sportivi. Andres Cantor a introdus o nouă abordare în ceea ce privește jurnalismul sportiv, definit printr-o implicare aparte, însoțită de adrenalina, specifică acțiunii de pe teren. Andres Cantor a fost invitat la show-ul lui David Letterman, devenind cunoscut și publicului american. Cantor a folosit pentru prima dată stilul său unic de a marca golul echipelor în timpul Campionatului Mondial din 1994, care s-a desfășurat în Statele Unite ale Americii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton