Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy: „Ea fugise de acasă”

 Martin Lorena
.

Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy. Dan Capatos este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Acesta, înainte de a apărea pe micile ecrane, a fost șef de redacție la revista pentru bărbați, PlayBoy. El s-a ocupat de negocierile cu cele mai mari vedete de la vremea respectivă, încercând să scoată de la ele pictoriale cât mai incitante. Printre acestea se numără și Andreea Antonescu, una dintre cele mai scumpe femei care a pozat dezbrăcată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos este un om care are o adevărată experiență în ceea ce privește comunicarea cu vedetele. Acum, el apare pe micile ecrane la emisiunea pe care o prezintă pe Antena Stars, însă în urmă cu câțiva era redactor-șef la revista Playboy. Invitat la podcastul lui Codin Maticiuc, el a vorbit despre întreaga perioadă, spunând chiar și salariul pe care îl avea la acea vreme!

Dan-Capatos-1Dan-Capatos-1

Acesta a spus că Andreea Antonescu a fost una dintre cele mai cerute vedete pentru pictoriale nud. Printre divele dorite de public se numără și Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu.

Citește și: Dan Capatos, primele declarații după ce a lipsit de la Xtra Night Show:„A fost o…'

Citește și: Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali! Cum a reacționat prezentatorul:„L-am prins pe la…'

Citește și: Imagini uitate cu Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu.Motivul pentru care au luat masa împreună

Citește și: Niculina Stoican, despre relația cu soțul ei, după ce a fost eliberat din închisoare:„Am primit lecții de la viață'

Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy

Dan Capatos a povestit despre negocierile pe care le avea cu vedetele din showbizul românesc pentru ca ele să apară dezbrăcate în PlayBoy. Acesta a menționat faptul că Andreea Antonescu nu doar că era una dintre cele mai cerute dive, ci era și printre cele mai scumpe.

„Plaja era de la 1000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era Internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi.', a povestit Capatos.

Acesta a povestit despre modul în care au decurs negocierile cu diva. Aceasta ceruse inițial 50.000 de euro pentru a poza, însă după multe demersuri, Capatos a reușit să o plătească cu doar 30.000 de euro.

„Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase până atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul', a adăugat el.

Ce salariu primea Dan Capatos ca șef de redacție la Play-Boy

Dan Capatos câștiga la acea vreme o sumă frumoasă de bani! Acesta a recunoscut că salariul său lunar era în valoare de 1000 de dolari. Prezentatorul TV ducea multă luptă de convingere cu vedetele pentru a primi acești bani.

„Eu aveam 1000 de dolari salariul', a mărturisit râzând Capatos.

Dan Capatos, despre ședințele foto

Acesta a povestit câteva întâmplări amuzante de la ședințele foto pentru PlayBoy. Se pare că au existat vedete care erau în acea perioadă a lunii, motiv pentru care sesiunea de poze a fost îngreunată.

„A venit una dintre marile coperți ale noastre și era pe stop. Trebuia să ne oprim din 3 în 3 minute. Ea știa, dar ce să facă?! Astea costau și erau programate. Era filmarea la Lebăda, dacă nu mă înșel. (…) Nu vreau să dau numele ei, pentru că sunt întâmplări din viață și chiar nu avea ce să facă. (…)', a mai spus el.

„Era goală și îmi dădea să-i pup mâna'

Se pare că acesta a avut multe experiențe demne de povestit. La un moment dat, el a întâlnit o doamnă care îi amintea de prințesele copilăriei sale.

„Altă dată era o doamnă și era îmbrăcată cu o rochiță cu crinolină, cu guler de Annabella, exact prințesa copilăriei mele… Nu m-am uitat și să-i pup mână și când să-i pup mâna… Era goală și îmi dădea să-i pup mâna. Eu credeam că e îmbrăcată', a spus Dan Capatos.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton