Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani. Imaginile i-au uimit pe fani

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bănică este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. La 43 de ani, Andreea Bănică arată senzațional, deși a adus pe lume doi copii. Artista nu se ascunde să se pozeze fără filtre pe rețelele de socializare, dar și fără machiaj. Recent, jumătatea trupei Blondy a postat o imagine fără strop de machiaj, iar fanii au fost șocați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a reușit să-i impresioneze pe internauți cu frumusețea sa pe care a dobândit-o de la mama sa. De-a lungul timpului, gurile rele au declarat că Andreea Bănică ar avea numeroase operații estetice, dar cântăreața a negat aceste lucruri.

Andreea Banica nemachiataAndreea Banica nemachiata

Andreea Bănică se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta formează un cuplu cu Lucian Mitrea, cei doi fiind împreună de mulți ani. Cei doi au împreună doi copii minunați, Maria Sofia și Noah.

Citește și: Ce a pățit Andreea Bănică pe aeroportul din Egipt:„Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien'

Citește și: Dublă aniversare pentru Andreea Bănică:ziua de naștere și 13 ani de căsătorie. Imagini de la petrecere

Citește și: O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri:„A făcut turul lumii'

Citește și: Cu lacrimi în ochi, Jador a spus totul despre despărțirea de Georgiana:„Am un gol foarte mare'

Andreea Bănică, nemachiată pe rețelele de socializare

Jumătatea trupei Blondy a fost înzestrată cu o frumusețe aparte, iar la 43 de ani, Andreea Bănică arată senzațional. Spre deosebire de alte vedete care recurg la numeroase operații estetice, artista se mândrește cu fizicul ei, motiv pentru care a vrut să le arate și fanilor acest lucru. Andreea s-a filmat complet nemachiată și a postat clipul pe Instagram. Fanii au fost uimiți de gestul vedetei și au complimentat-o pe cântăreață pentru curajul de a se arăta în fața tuturor fără pic de machiaj.

Andreea Bănică s-a filmat imediat după ce s-a trezit, fiind foarte mândră de gena eu. Internauții au fost în extaz când au văzut-o și au complimentat-o pentru frumusețea ei. „As vrea sa fie si in realitate la fel de usor sa ma machiez ca pe reel 😂 💄 #reels #christmasmakeup„, a fost mesajul postat de artista la descrierea clipului video.

Andreea Bănică, despre operațiile estetice

În urmă cu ceva timp, fanii au rugat-o pe Andreea Bănică să posteze imagini cu ea înainte de operațiile estetice. Majoritatea dintre ei au crezut că vedeta ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Enervată de acest lucru, Andreea a insistat să pună punct acestui subiect. Cântăreața a scris pe pagina sa de Instagram că niciodată nu a apelat la un doctor estetician ca să își modifice înfățișarea.

'Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!', a spus Andreea Bănică, potrivit playtech.ro.

Andreea Bănică: „Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat”

Andreea Bănică este activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi și le răspunde la toate curiozitățile. Vedeta a vorbit despre relația cu soțul ei, Lucian, într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook. Artista se declară norocoasă că are alături de ea un asemenea bărbat.

'Nu ne putem alege famila în care ne naștem, dar putem să ne imaginăm cum am vrea să fie cea pe care o construim. ❤️ Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima mea iubire să fie și ultima și să clădim împreună ceva frumos.Suntem împreună de 26 de ani, iar de 11, respectiv de 3 jumătate, am devenit mai bogați decât mi-aș fi imaginat vreodată, pentru că am primit doi îngerași care dau sens vieții noastre. 👼👼 Ei sunt totul pentru mine: puterea mea, oxigenul meu, inima mea. 👨‍👩‍👧‍👦', a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton