Cum și-a câștigat Monica Davidescu primii bani, acum 30 de ani: "Am făcut acest lucru ca să mă întrețin"

 Raiciu Adriana
.

Cum și-a câștigat Monica Davidescu primii bani. Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Înainte să urce pe scena teatrului, soția lui Aurelian Temișan a cochetat cu modelingul. Iată cum a reușit să câștige primii bani, în timpul facultății!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum și-a câștigat Monica Davidescu primii bani, acum 30 de ani. Monica Davidescu, în vârstă de 50 de ani, este o actriță română, cunoscută începând cu debutul ei pe scena Teatrului Național din București. Pe lângă cariera impresionantă, trăiște și o frumoasă poveste de dragoste alături de Aurelian Temișan. Cei doi sunt împreună din anul 1996 și au împreună o fetiță, Dora Maria.

mon-3-1-1024×1024-1mon-3-1-1024×1024-1

Într-un interviu recent, Monica Davidescu a povestit cum și-a câștigat primii bani, dar a rememorat amintiri din perioada în care era studentă. Iată declarațiile făcute de îndrăgita actriță!

Citește și: Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu:'A doua seară am condus-o acasă și…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu, acum 27 de ani:'Te-am privit și…'

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și fetițele ei, după divorțul de Alexandru Ciucu:'Nu am o perioadă tocmai ușoară'

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite:'Ai avut un parcurs remarcabil'

Cum și-a câștigat Monica Davidescu primii bani, acum 30 de ani

Monica Davidescu și-a câștigat primii bani în urmă cu 30 de ani, atunci când era model. Ulterior, a defilat pentru mai mulți designeri din România, însă a văzut asta doar ca pe un hobby.

„Am împlinit 30 de ani de când mi-am câștigat cumva primii bănuți pe scenă. Am făcut acest lucru și pe perioada facultății ca să mă întrețin și am dezvoltat mai multe prietenii cu mulți designeri din România și mă bucur tare mult că am putut participa în show-urile multora dintre ei. La 20 de ani am urcat prima oară pe scenă, pe Eli Lăslean am cunoscut-o câțiva ani mai târziu, cred că de prin 95 – 97 prezint pentru Eli', a declarat, pentru Impact.ro, actrița.

Chiar dacă avea toate atuurile necesare pentru a deveni un model de succes, Monica Davidescu și-a urmat inima. A ales actoria și nu îi pare rău vreo secundă pentru alegerea făcută.

„În timpul facultății eram manechin într-un magazin, manechin în vitrină, de altfel a fost cumva concepția mea pentru că mă plictiseam. Împreună cu o colegă, ne îmbrăcam frumos și defilam în magazine, oamenii vedeau cum cade sacoul pe cineva, asta se întâmpla în 94-95. Și ne plictiseam, la un moment dat ne-am așezat în vitrină lângă manechine și deja era spectacol scena. Nu, pe mine m-a tentat mai mult scena de teatru', a povestit aceasta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton