Cum și-a câștigat Antonia primii bani și la ce vârstă: „Când eram mică, mama m-a dus la o...”

 Miniosu Alexandra
.

Antonia a povestit, în premieră, cum și-a câștigat primii bani. Se pare că partenera de viață a lui Alex Velea s-a bucurat de această reușită încă de la o vârstă fragedă, pe vremea când era doar o copilă. Frumoasa cântăreață a explicat că avea voie să cheltuie doar jumătate din sumă, iar cealaltă jumătate o punea „deoparte', pentru a deveni o persoană chizbuită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani și la ce vârstă. Spre surprinderea multora, primele sume pe care le-a adunat nu au avut nicio legătură cu muzica. Vedeta s-a făcut remarcată încă din copilărie prin frumusețea ei ieșită din comun și nu a ezitat să cocheteze cu modelling-ul. Această decizie a ajutat-o să bifeze o reușită importantă, încă de la o vârstă fragedă.

antonia-primii-bani-2antonia-primii-bani-2

Antonia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Piesele ei se bucură de un succes formidabil, clasându-se mai mereu pe primele locuri în Trending YouTube. Dar vedeta nu este cunoscută doar pentru vocea ei inconfundabilă. Dintotdeauna, iubita lui Alex Velea a fost apreciată și pentru frumusețea ei răpitoare. A fost remarcată încă din copilărie datorită acestui atu, iar asta a ajutat-o să-și câștige primii bani.

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…'

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:”Ești ca o poezie…”

Citește și: Cristina Cioran și fetița ei au fost externate din spital:„A fost o mare spaimă!' Cum se simt acum

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei, în Canada:„Ea ține familia unită'

Cum și-a câștigat Antonia primii bani și la ce vârstă

De curând, Antonia a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Gojira. În cadrul emisiunii online, ea a atins mai multe aspecte. Printre altele, vedeta a vorbit și despre partea financiară. Cântăreața a povestit că și-a câștigat primii bani încă de la o vârstă fragedă, după ce a ales să cocheteze cu modelling-ul.

În copilărie, Antonia a fost dusă de mama ei la o agenție de modă. Astfel, ea și-a câștigat primii bani. Nu-și amintește exact la ce vârstă, dar crede că s-a întâmplat când avea 9 sau 10 ani. Totodată, ea a precizat că își cheltuia doar o parte din sumă, iar cealaltă o punea deoparte. Părinții au îndemnat-o mereu să facă asta, în cazul unor situații neașteptate.

„Când eram mică, mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. (…) Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani.

Eram copil-model. Dar câștigam când și când. (…) Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.(…) Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place', a povestit Antonia, în cadrul podcast-ului lui Gojira.

Antonia, despre veniturile ei și ale lui Alex Velea

În același timp, Antonia a susținut că niciodată nu a monitorizat sumele pe care Alex Velea le aduce acasă, în fiecare lună. Artista a declarat că amândoi câștigă foarte bine, însă și din domenii diferite. Mai exact, tatăl băieților ei se ocupă mai mult de muzică, iar cântăreața câștigă bani mullți din contracte de imagine și diferite campanii.

În același context, Antonia a recunoscut că e persoană care cheltuie foarte mult și uneori regretă asta. Tot ea a explicat că mereu le-a ascultat sfatul părinților, acela de a pune un ban deoparte.

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. (…) N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând', a mai transmis ea.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton