Cum au fost surprinse Sore și Dana Rogoz noaptea în club

 Florentina Liutic
.

Sore și Dana Rogoz, două mămici full time, implicate în același timp în diverse proiecte profesionale, au decis într-o seară că e momentul pentru câteva ore de distracție și clubbing. Ba chiar parola de acces în clubul unde au decis să petreacă ore bune a fost insearaastavreausamadistrezcatpot!

 

Atât Sore, cât și Dana Rogoz au vieți pline, tocmai de aceea au răspuns 'da' unei seri de relaxare, în care cuvintele cheie au fost distracție, dans și machiaj. Cele două vedete și-au accesorizat starea de spirit cu topuri strălucitoare, din paiete sau cu ștrasuri și au petrecut alături de bloggerițele de beauty la Fratelli Social Club.

 

Dacă Dana a făcut fotografii și a dansat toată seara, Sore a avut și un moment muzical, fiind totodată parte din surpriza serii: ea este protagonista primului serial online de machiaj din România, powered by Maybelline România, alături de makeup artistul Ioana Stratulat.

 

Cele două vor aborda în fiecare episod diverse teme din sfera machiajului.  Ioana ii explica lui Sore pas cu pas aplicarea fiecarui produs in parte, iar in acelasi timp aduce diverse tips&tricks.

 

SoreSore

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton