(P) Fii specială în această vară cu noile rujuri Estée Lauder Pure Color Love

 Popescu Alexandra
.

Vara aceasta se anunță una plină de culoare, așa că pregătește-te să ieși din tipare cu noile rujuri Pure Color Love și să strălucești datorită culorilor vibrante ale acestora.

Buzele tale se vor simți iubite atunci când vor purta noile rujuri Estée Lauder Pure Color Love. De la tonuri strălucitoare la tonuri mai profunde, de la nude la neutru, noile rujuri te ajuta sa-ti personalizezi look-ul în funcție de ținută, stare sau chiar ocazie. Posibilitățile sunt infinite. Poți mixa culorile, poți purta o singură nuanță de ruj Pure Color Love sau poți stratifica culorile. Nu există reguli, așa cum nici în dragoste nu sunt.

Rujurile Estée Lauder Pure Color Love sunt create pentru a fi purtate oricum îți dorești, așa că ele vin în trei forme: Ultra Mattes, Shimmer Pearls și Edgy Cremes și sunt perfecte pentru ca buzele tale să arate fresh și vibrante.

În plus, sunt sigură că nu vei putea rezista aromei rujurilor Pure Color Love. Datorită infuziei unui cocktail de ingrediente și a amestecului natural din trei uleiuri, rodie, mango și acai, buzele tale vor fi hidratate și moi. În plus, vei avea niște buze irezistibile și delicioase datorită aromei de vanilie dulce.

Kendall Jenner, imaginea Estée Lauder Pure Color Love, știe că această vară va fi una specială, așa că va alege dintre cele 11 nuanțe din portofoliu și cele 3 tipuri de finish. Rujurile Estée Lauder Pure Color Love se pot achiziționa la prețul de 113 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton