Cum arătau vedetele înainte de operațiile estetice. Raluca Bădulescu și Alina Ceușan au trecut printr-o transformare radicală

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arătau vedetele înainte de operațiile estetice. Celebritățile vor să arate întotdeauna impecabil, în special femeile din showbiz care recurg la o serie de metode pentru a fi o prezență cât mai plăcută în fața publicului. Multe dintre vedete apelează și la intervenții chirurgicale, dar puține au recunoscut până acum acest fapt. Iată care sunt cele mai prolifice femei din showbiz, care și-au asumat că fizicul lor se datorează și unor operații estetice. Iată ce vedete din showbiz care și-au făcut operații estetice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arătau vedetele înainte de operațiile estetice. Persoanele publice sunt mereu supuse criticii, de aceea vedetele simt nevoia să arate mereu aproape perfect. Unele femei din showbiz încearcă să ștergă semnele trecerii anilor, sau să-și modifice trăsăturile fizice cu ajutorul chirurgului estetician, însă puține au recunoscut public acest fapt. Iată câteva dintre vedetele autohtone care nu s-au sfiit să spună că au apelat la chirurgia estetică pentru a-și modifica aspectul. Iată câteva vedete din showbiz care și-au făcut operații estetice!

466859l-1360×0-w-c1e5967d-1466859l-1360×0-w-c1e5967d-1

Cum arătau vedetele înainte de operațiile estetice

Mihaela Rădulescu a fost printre primele vedete de la noi care și-au făcut o operație de rinoplastie, în urma căreia și-a modificat forma nasului. Vedeta și-a pus și implanturi mamare cu silicon, pentru a avea forme mai voluptoase. Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.„, a declarat Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Emily Burghelea și-a botezat fiul. Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Cine este Liliana Teodorescu, soția lui Oreste Teodorescu. Au împreună o fată

Raluca Bădulescu, intervenții de 30.000 de euro

Raluca Bădulescu este una dintre vedetele care au trecut printr-o transformare spectaculoasă, după ce au pierdut în greutate peste 70 de kilograme. Ulterior jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a făcut o intervenție chirurgicală la sâni, una de înlăturare a excesului de piele. Operațiile ar fi costat în jur de 30.000 de euro. Vedeta a spus cu sinceritate că este o mare adeptă a intervențiilor.

Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș vrea să mai am încă 1.500 dacă s-ar putea

Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională.„, a declarat Raluca Bădulescu.

Antonia și-a modificat sânii: „Am simţit nevoia să fac această schimbare”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumose femei din România. Vedeta are o fiică pe nume Maia, dar și băieți gemeni din relația cu actualul partener, Alex Velea. După două nașteri, Antonia a dorit să facă o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor și a vorbit despre acest subiect la un eveniment.

Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora', a declarat Antonia.

Gina Pistol și-a făcut patru operații la nas

Gina Pistol a făcut patru operații estetice la nvelul nasului și o blefaroplastie, o intervenție la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele, iar rezultatul este o privire vizibil întinerită.

Gina Pistol s-a operat la medicul Adina Alberts, iar aceasta a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut actuala iubită a lui Smiley, atât la nivelul nasului, cât și la buze.

„Gina a venit in clinica pentru doua probleme, una cu buzele, ea avea senzatia ca sunt prea mari, eu spun ca se potriveau mai ales cu domeniul in care activeaza, si cea de-a doua la nivelul nasului.

A avut patru rinoplastii pana cand s-a prezentat la noi in clinica, iar acum suferea de o prabusire a nasului, avea probleme la respiratie, mai ales la efort. Iar varful nasului ajunsese punctiform, prea subtire pentru fata ei rotunda si varsta ei.

A mai avut si o problema cu acneea. Gina nu e obsedata de interventiile estetice, dar tinde spre perfectiune', a declarat medicul Adina Alberts, la PoveSTIRI Adevarate.

Carmen Grebenișan: „Nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta”

Carmen Grebenișan a devenit una dintre cele mai de succes influencerițe din social-media. Înainte să devină celebră, Carmen Grebenișan arăta cu totul diferit, schimbările fiind vizibile mai ales la nivelul feței. Ea a spus concret fanilor ce intervenții și-a făcut, iar printre acestea se numără una la nivelul nasului și o operație de mărire a sânilor.

'Îmi amintesc asta. În următorul moment m-am trezit, auzeam voci în stânga şi-n dreapta şi primul lucru la care m-am gândit a fost să mă uit să văd (n.red, spre implanturi). Am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic.

Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna.', a povestit Grebenișan în cadrul unui interviu mai vechi.

Ana Morodan: „Așa-i de fain cu sâni mai mici”

Ana Morodan a recurs recent la o operație de lifting și micșorare a sînilor, după ce a pierdut mai multe kilograme. Vedeta a ales să se opereze la medicul Constantin Stan, partenerul Andreei Berecleanu, și a documentat fiecare etapă a procedurii.

Nici n-am simțit când mi s-a făcut anestezie, n-am știut. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul e absolut în regulă. Așa-i de fain cu sâni mai mici. Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh', a spus Ana Morodan, într-o intervenție pentru EGO.ro,, spunea Ana Morodan în iunie 2022.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton