Horoscop 26 martie 2023. O zodie trebuie să stea departe de conflicte

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, majoritatea nativilor sunt lipsiți de griji și își dedică momente de relaxare și răsfăț. Gemenii nu sunt în apele lor, Leii petrec momente romantice cu partenerul de cuplu, iar Balanațele se îndrăgostesc nebunește. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 26 martie 2023. Berbec

Berbecii au o zi mai agitată din punct de vedere sentimental. Nativii au parte de tensiuni și conflicte în relația cu partenerul de cuplu, iar astrologii îi îndeamnă să-și păstreze cumpărtul. Lucrurile reintră pe un făgaș normal spre seară.

Horoscop 26 martie 2023. Taur

Taurii sunt pregătiți să spună lucrurilor pe nume astăzi. Nativii vor avea discuții serioase cu partenerii de cuplu și vor încerca să găsească soluții pentru unele probleme mai vechi. E indicat să-și exprime nemulțumirile într-un mod diplomat.

Horoscop 26 martie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii nu sunt în apele lor și nu sunt capabili să-și îndeplinească sarcinile. Nativii ar putea să stea cu gândul la o persoană din trecutul lor, sentimentul predominant fiind nostalgia. Astrologii le recomandă să-și facă ordine în gânduri și să vorbească deschis despre ceea ce ăi apasă.

Horoscop 26 martie 2023. Rac

Racii au parte de o zi extrem de relaxantă, în compania prietenilor și a persoanelor dragi din viața lor. Nativii profită din plin de timpul liber, se răsfață și își pun starea de bine pe primul. Este indicat să-și reîncarce bateriile la capacitate maximă, căci îi așteaptă o perioadă aglomerată.

Citește și: Loredana Groza apare complet nemachiată în ultimul ei videoclip. Reacția fanilor artistei când au văzut-o naturală

Citește și: Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code

Citește și: Oana Roman a criticat ultima apariție a lui Carmen Iohannis: „Îți pui geantă de mii de euro și în cap o clemă de plastic”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Corinei Dănilă, la 19 ani. Rianna are o relație foarte apropiată cu mama ei

 Horoscop 26 martie 2023. Leu

Leii petrec momente romantice cu partenerul de cuplu. Dacă viața amoroasă a ocupat un loc secundar pănă acum, a venit momentul ca nativii să-și lase latura sentimentală la iveală. Cadourile și gesturile spontane ar putea condimenta relația.

Horoscop 26 martie 2023. Fecioară

Fecioarele sunt încercate de un sentiment de nesiguranță în ceea ce privește viitorul. S-ar putea ca unele planurile să le fie amânate sau anulate, însă astrologii îi îndeamnă să nu-și iasă din fire. Lucrurile se vor schimba cu timpul.

Horoscop 26 martie 2023. Balanță

Astăzi, Balanțele se îndrăgostesc nebunește. Deși traversează o perioadă mai agitată, nativii vor constanta că au sentimente puternice pentru o persoană care face parte din viața lor de ceva timp. Astrologii le recomandă să-și asculte inima și să lase rațiunea deoparte.

Horoscop 26 martie 2023. Scorpion

Scorpionii au multe semne de întrebare pe plan sentimental. Nativii sunt pe punctul de a încheia o relație, dar se întreabă dacă este alegerea potrivită. Potrivit previziunilor astrale, un nou început în dragoste i-ar putea împlini și face fericiți cu adevărat.

Horoscop 26 martie 2023. Săgetător

O zi plină de veselie pentru Săgetători. Nativii vor profita din plin de timpul liber și vor organiza întâlniri cu persoanele dragi din viața lor. Aceștia se simt mai sociabili și mai deschiși la interacțiunea cu persoane noi.

Horoscop 26 martie 2023. Capricorn

Capricornilor li se recomandă să stea departe de conflicte astăzi. Nativii sunt mai tensionați decât în mod obișnuit și riscă să le rănească sentimentele celor dragi. Nu uitați că vorbele nu pot fi retrase.

Horoscop 26 martie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt favoriții astrelor. Nativii au un nivel ridicat de energie și sunt gata pentru noi provocări. Astrologii le recomandă să nu ia decizii majore în legătură cu viitorul lor, căci entuziasmul i-ar putea costa mai târziu.

Horoscop 26 martie 2023. Pești

Astăzi, Peștii sunt într-un echilibru perfect. Nativii își îndeplinesc toate obiectivele, au timp de întâlniri cu persoanele dragi și, spre seară, își dedică momente de relaxare și răsfăț.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton