Cum arată soacra lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu și-a sărbătorit recent mama

 Miniosu Alexandra
.

Pe Dani Oțil îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu cum arată cea care i-a dat naștere soției sale. Recent, fanii au avut prilejul să o cunoască pe soacra prezentatorului de la „’Neatza cu Răzvan și Dani' cu ocazia unui eveniment special. Gabriela Prisăcariu și-a sărbătorit recent mama și i-a transmis un mesaj plin de emoție! Iată cât de bine seamănă cele două!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dani Oțil nu se laudă doar cu o soție superbă, ci și cu o soacră tânără și foarte frumoasă! Gabriela Prisăcariu are o mamă minunată, astfel că are toate motivele să se mândrească cu ea. Deși partenera prezentatorului TV a păstrat întotdeauna o oarecare discreție în privința vieții private, ea le-a făcut internauților o bucurie acum, dezvăluindu-le cum arată cea mai importantă femeie pentru ea.

g7-9g7-9

Frumusețea este „moștenire' de familie în cazul Gabrielei Prisăcariu! Nu o spunem doar noi, ci și miile de internauți, impresionați de cât de bine arată mama vedetei. Soacra lui Dani Oțil este tânără, cochetă, astfel că dacă nu i-ai cunoaște vârsta, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 30 de ani. De curând, soția matinalului a postat o imagine cu ea, iar fanii au rămas uimiți de cât de bine seamănă.

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în lenjerie intimă, după naștere.Soția lui Dani Oțil are trup de model

Citește și: Dani Oțil împlinește azi 41 de ani.Ce declarație i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Citește și: Simona Halep împlinește azi 30 de ani.Ce surpriză i-a făcut soțul ei, Toni Iuruc

Citește și: Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit:„Am fost mințit…'

Cum arată soacra lui Dani Oțil

Așadar, recent, a fost mare sărbătoare în familia Gabrielei Prisăcariu. Cea mai importantă femeie din viața ei, mama sa, și-a sărbătorit ziua de naștere. În semn al iubirii și al respectului pe care i-l poartă, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant. Textul a fost scris în dreptul imaginii de colecție cu cele două, pe care o puteți vedea și dumneavoastră în GALERIA FOTO.

Soția lui Dani Oțil i-a spus femeii că acum înțelege cel mai bine ce înseamnă să fii mamă, după ce a devenit și ea la rândul ei. Gabriela Prisăcariu a transmis că nu există cuvinte suficiente încât să descrie cât de recunoscătoate îi este lui Dumnezeu pentru ea.

„Acum că știu ce înseamnă să fii mamă… Toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine… La mulți ani, mama!', a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în dreptul pozei cu mama ei.

Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și prezentatorul TV

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt un cuplu extrem de frumos și pot reprezenta un exemplu pentru toți tinerii îndrăgostiți. Recent, familia lor s-a mărit, iar cei doi și-au văzut împlinit cel mai mare vis. Băiețelul lor, Luca Tiago, a venit pe lume, devenind astfel centrul Universului lor.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Prisăcariu le povestea fanilor cum s-au cunoscut ea și Dani Oțil. Prima dată, cei doi s-au văzut chiar în redacția Antenei 1. Ea purta rochie de mireasă, lucru ce s-a dovedit a fi un semn, pentru că ulterior s-au și căsătorit!

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea’, le-a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor pe Instastory, despre prima ei întâlnire cu Dani Oțil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton