Alexandra Ungureanu și mama ei, replici dure la Asia Express: „Mi-a sărit țandăra”

 Mirea Roxana
.

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, s-au certat la Asia Express.  Dumul Împăraților este plin de provocări și peripeții, iar una dintre cele mai mari probleme ale concurenților este autostopul. În acest context, Alexandra Ungureanu și mama ei și-au aruncat cuvinte dure la Asia Express, iar motivul a fost reprezentat de modul în care artista alege să se îmbrace.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, și-au aruncat cuvinte grele la Asia Express. Lupta devine din ce în ce mai strânsă la Asia Express. Adriana Trandafir și Maria Speranța au câștigat a doua amuletă din sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1, așa că au avut un avantaj de 10 minute în fața colegilor lor. Pe de altă parte, tot ele au trebuit să stabilească ordinea în care vor pleca în misiune și echipele celelalte echipe.

a1-24a1-24

Concurenții de la Asia Express s-au confruntat din nou cu una dintre cele mai mari probleme: autostopul fără bani. Unele echipe au fost mai norocoase decât altele. Lidia Buble și Estera au reușit repede să găsească pe cineva care să le ia cu mașina. Însă, Alexandra Ungureanu și mama ei nu au fost la fel de norocoase la Asia Express.

Citește și: Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express.La ce le pot folosi concurenții

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express:”Nu mai înțelegeam nimic”

Citește și: Angela Similea, mesaj dureros după moartea lui Dorin Anastasiu:„Astăzi ești și mâine nu se știe…'

Citește și: Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți', de ieri:„Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat'

Alexandra Ungureanu și mama ei s-au certat la Asia Express

Alexandra Ungureanu și mama ei au așteptat câteva ore bune în soare, la Asia Express, până când cineva s-a decis să le ia cu mașina. Cele două au observat că se află printre ultimele echipe care au plecat spre destinația în care avea loc următoarea probă. În acest context, Alexandra Ungureanu și mama ei s-au certat la Asia Express.

Anca Ungureanu i-a reproșat fiicei ei că nu se îmbracă în ținute mai sexy, care să îi pună în valoare corpul. Mama artistei a considerat că și acesta ar putea fi un motiv pentru care mașinile nu opresc la autostop și i le-a dat exemplu pe Lidia Buble și Estera.

Fată, bublișoarele s-au îmbrăcat într-un fel și găsesc imediat. Crezi că cineva apreciază halatul tău', i-a reproșat Anca Ungureanu fiicei sale.

Alexandra Ungureanu, deranjată de cuvintele mamei ei

Alexandra Ungureanu a fost deranjată de cuvintele pe care mama ei i le-a spus la Asia Express.

Alexandra: Mie mi-a sărit țandăra pentru că discuția asta o avem foarte des, că ei nu-i place. Consideră că nu mă îmbrac potrivit pentru o doamnă/domnișoară care vrea să atragă atenția masculină.

Anca: Foarte bine. Bravo lor că au strategii.

Alexandra: Îți mulțumesc că ai grijă. Eu îți explicam o chestie, iar tu te duci într-o direcție foarte greșită.

Anca: Stau și mă întreb cum de opresc rapid la unii mașinile și la unii nu.

Alexandra: OK. Eu sunt eu. Am venit eu în Asia Express. Nu am venit să fac… era să zic eu un cuvânt, fără să jugnesc pe nimeni.

Anca: În momentul în care văd că toată lumea pleacă de la autostop și noi ne sufocăm și încercăm și nu reușim stau și mă gândesc tot timpul ce ar trebui să facem. Asta mă interesează. Lumea aia care te știe cum ești, te știe. Aici trebuie să fii și să punctezi momentul.

Alexandra: Nu mai vreau să discutăm despre asta. Nu mă ajuți deloc, dar DELOC.

Alexandra Ungureanu a fost foarte afectată de cuvintele pe care i le-a spus mama ei la Asia Express și a izbucnit în lacrimi.

Sursa Foto: captură de ecran Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton