O mai ții minte pe Sindy de la Survivor 2021? Cum arată acum și cu ce se ocupă

 Dumitrache Laura
.

Sindy a participat la Survivor România 2021 și a devenit faimoasă datorită carismei de care a dat dovadă de-a lungul competiției. După ce a părăsit competiția, Sindy nu a apărut pe micile ecrane, iar putini știu cum arată acum și cu ce se ocupă. Ei bine, vă anunțăm că tânăra este complet schimbată! Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sindy, pe numele ei real Szidonia Szasz este din Brașov și în urmă cu doi a participat la Survivor România. Din cauza unor probleme, tânăra nu a putut intra în competiție de la început, fiind înlocuită de Mellina. Ulterior, a intrat în emisiunea și a devenit celebră pentru replicile sale carismatice.

sindy survivorsindy survivor

În vârstă de 28 de ani, Sindy și-a continuat pasiunea de a activa în sala de sport, iar acum este total schimbată. Fosta concurentă de la Survivor România este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii săi fiecare schimbare din viața sa.

Citește și: O mai ții minte pe Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Citește și:Cum arată acum fiica Andreei Bănică. Sofia a împlinit 14 ani: „Ai crescut frumos, înconjurată de iubire!”

Citește și:Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Cum arată acum și ce urare i-a făcut prezentatorul: „Te iubesc, prima mea minune…”

Citește și:Cum arată acum Paul Mino Niculescu, fostul concurent Chefi la Cuțite. A slăbit zeci de kilograme și pare alt om

Cum arată acum Sindy de la Survivor România 2021

Sindy a fost una dintre cele mai carismatice concurente de la Survivor România. Tânăra a intrat în echipa Războinicilor, în anul 2021 și i-a surprins pe telespectatori cu ambiția sa. După terminarea concursului, Sindy nu a mai apărut pe micile ecrane, dar este activă pe rețelele de socializare. Szidonia Szasz împărtășește cu urmăritorii săi tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Putem spune că Sindy s-a transformat complet. Fosta concurentă de la Survivor România este în continuare pasionată de sport și poartă peruci. De asemenea, Sindy este pasionată de călătorii și de plimbările în natură, potrivit imaginilor de pe contul său de Instagram.

Boala de care suferă Sindy de la Survivor România 2021

Sindy a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2021. Deși, la început, au existat câteva critici la adresa acesteia, Sindy nu a pus sufletul și a fost o luptătoare în competiție. Chiar și așa, în spatele oricărui zâmbet se află o dramă. Sportiva cu voce de copil, așa cum a fost alintată de colegii ei de la Survivor, a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Tânăra a fost diagnosticată cu Sindrom Aderențial Pelvin, o boală care cauzează infertilitatea la femei. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, medicii i-au spui lui Sindy că are cancer ovarian.

„Am pierdut 15 kg. Nu puteam să mănânc. Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu știau ce aveam. Se inflamase apendicele, făcusem peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia.

Am descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. Am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie, a declarat în urmă cu doi ani, Sindy.

Sindy este pasionată de mai multe sporturi

Sindy este de profesie tehnician maseur și este pasionată de sport. Aceasta a practicat atletism vreme de trei ani, iar în ultimii ani a descoperit dansul modern. Fosta concurentă de la Survivor România pare să fie pasionată de plimbările pe munte, dar și de sporturile provocatoare. Sindy locuiește în Brașov, alături de familia ei.

Deși putini știu asta, Szidonia are o soră geamănă, cu care are o relație specială. Pe instagram, tânăra postează imagini și cu sora ei, iar internauții sunt de părere că cele două seamănă izbitor, mai ales atunci când poartă peruci blonde.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton