Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023. Nativii Leu ar putea face pasul cel mare alături de un Săgetător

 Radulescu Ruxandra
.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023. Anul acesta este unul în care nativii zodiilor caută atât un echilibru, în ceea ce privește relațiile sentimentale, cât și pe cineva care să le susțină în atingerea scopurilor. Gemenii, semn de aer, vor face un parteneriat bun cu Balanțele, în timp ce Peștii vor căuta stabilitatea nativilor Rac. Iată care sunt nativii compatibili pentru un mariaj trainic, în 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Berbec (20 martie-19 aprilie)

Bebercul este un semn de foc, iar asta înseamnă că sunteți o persoană creativă și îndrăzneață. Aveți nevoie de cineva care să vă ajute să canalizați acea energie nemărginită în ceva minunat. Un partner în zodia Leu vă va încuraja să vă realizați visele, de la carieră la familie. Nativii Leu vă vor susține chiar și în stilul vostru de viață dinamic și vor împărtăși pasiunea pentru călătorii.

Zodii compatibile pentru un mariaj în cazul nativilor Berbec: Nativii Leu.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Taur (19 aprilie-20 mai)

Taurul este un nativ răbdător și dedicat, cu o atitudine relaxată față cei din jur. Nativii Taur au nevoie de cineva care să le aducă același sentiment de liniște interioară, mai ales în perioadele de stres. Pasiunea nesfârșită a Fecioarei este ideală pentru a aduce bunăstare în viața nativului Taur. Împreună, voi doi veți face un cuplu minunat.

Dacă scopul tău vizează zona domestică a vieții personale partea mai domestică a lucrurilor, nativii Rac sunt ceea ce ai nevoie pentru a vă construi un cămin armonios. Pentru cineva care este pasionat de carieră, contează pe un Capricorn să te susțină, la bine și la rău.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Fecioară, Rac, Capricorn.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: zodia Gemeni (20 mai-20 iunie)

Există cineva care să nu se îndrăgostească de nativii, Gemeni ?

Îți plac oamenii inteligenți, care fac față jocurilor tale istețe și sarcasmului rafinat. Poți conta pe sentimentele unui Leu, partenerul pasionat suprem, care te va salva de plictiseală. Pentru o conexiune fizică și psihologică foarte puternică, aveți nevoie de un Vărsător deschis la minte .

Pentru o legătură mai intelectuală și spirituală, o Balanță vă va oferi un parteneriat armonios, de prietenie și dragoste. Cu ei, căsnicia ta va fi o călătorie fericită, plină de noi descoperiri.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Leu, Vărsător, Balanță.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023. Rac (20 iunie-22 iulie)

Dragă Rac, ceea ce ne place cel mai mult la tine este capacitatea ta de a conecta toate lucrurile și răbdarea ta aparent nesfârșită.

Orientați-vă către un nativ Taur, dacă vreți pe cineva care înțelege semnificația dăruirii și a muncii grele la fel de bine ca tine. Pentru genul de parteneriat definit de sintagma „legea atracției', nativul Pești îți va face inima să bată cu putere și va fi hotărât să te țină în preajmă.

Pentru a pune bazele unei relații trainice, de durată, un Scorpion va fi un partener minunat. Nu veți găsi pe cineva mai mai devotat sau mai aliniat cu valorile voastre morale. Fii însă atent la intensitatea acestei relații.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Taur, Pești, Scorpion.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Leu (22 iulie-22 august)

Leul este semnul expresiei îndrăznețe și își poartă sentimentele la vedere.

Pentru o relație pasională, vei trăi o poveste de dragoste demnă de un film, cu nativul Săgetător. Veți fi cuplul pe care toată lumea îl consideră un adevărat exemplu pentru o relație plină de iubire.

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să împartă lumina reflectoarelor cu dvs., gândiți-vă la Gemeni, un nativ fermecător. Dacă știi exact ce vrei pentru viața ta și obiectivele pe care speri să le atingi, nu poți da greș cu un nativ Berbec, un semn adesea caracterizat de ambiție, devotat și bun susținător.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Săgetător, Gemeni, Berbec.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Fecioara (22 august-22 septembrie)

Deși ești profund atașat de prietenii tăi cei mai apropiați, ai o fire extrem de independentă. Pentru o poveste de dragoste care va rezista în timp și îți va aminti că poți avea încredere în cineva, alegeți nativii Taur. Amândoi împărtășiți multe dintre aceleași filozofii de viață și știți cum să navigați perioadele agitate.

Dacă sunteți în căutarea pe cineva care să fie și un partener de afaceri grozav, gândiți-vă la un Capricorn.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Taur, Capricorn.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Balanta (22 septembrie-23 octombrie)

Nativii Balanță, romantici incurabili, viața voastră interioară prosperă atunci când aveți parte de dovezi de iubire și sunteți curtat. Partenerul greșit te face să te simți mai singur și mai epuizat ca niciodată.

Nu există într-adevăr o potrivire mai mare pentru tine decât nativii Gemeni, care îți vor aminti cât de special ești în afara relației tale. Un semn de aer înrudit, Gemenii este cheia pentru a vă simți apreciați, adorați și echilibrați.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Gemeni.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Scorpionul (23 octombrie-21 noiembrie)

Nativii Scorpion sunt cunoscuți pentru intensitatea sentimentelor, fapt ce vă permite să vă concentrți și să aprofundați lucrurile care contează cel mai mult pentru dvs.

Ca semn de apă, poți fi destul de rezervat la început, iar un semn de Pământ precum Capricornul te poate ajuta să te deschizi, înțelegând totodată ce te face să vibrezi sentimental. Un alt semn incredibil de benefic pentru tine, precum Racul reprezintă un partener grozav, susținător, deși două semne de apă pot fi un parteneriat pe care unii îl consideră prea intens. Pentru un echilibru puțin mai bun, perechea Scorpion-Pești va oferi acel gen de chimie incredibilă și romantism.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Capricorn, Rac, Pești.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Săgetător (21 noiembrie-21 decembrie)

Ești un aventurier și ai nevoie de cineva care să nu se simtă ofensat de comportamentul tău ironic și amuzant. Astrele recomandă nativii Leu, ca semn de foc compatibil, ce-ți va aprinde inima. Dar fiți atenți: s-ar putea să vă treziți în competiție din când în când pentru lumina reflectoarelor.

Pentru un parteneriat cu mai puține șanse de rivalitate, zodia de apă Vărsător poate răci lucrurile la o temperatură mai echilibrată. Îți vor încuraja cheful de călătorie, oferind și o doză de rațiune. Aventura este acolo, dar un Vărsător te va face să vrei să te și întorci acasă.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Leu, Vărsător.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Capricornul (21 decembrie-19 ianuarie)

Capricornul loial – un maestru vizionar, capabil să-și ducă la împlinire planurile. Găsiți-vă un Scorpion care vă susține sau o Fecioară motivată, care vă va sta alături în timp ce lucrați din greu pentru a vă atinge obiectivele pe termen lung.

Dacă vă căutați sufletul-pereche, constelațiile spun că puteți trăi o poveste de iubire cu un nativ Taur, romantic și dedicat. Combinația dintre dăruirea ta și temeinicia Taurului va fi o binefacere pentru longevitatea iubirii tale.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Vărsător (19 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorul este încarnarea spiritului liber, un idealist și un nomad la suflet. Acest lucru poate face dificilă găsirea unui partener de cursă lungă. Pentru cineva care te va înțelege cu adevărat, un nativ Vărsător poate fi cel mai potrivit.

Un alt semn de aer care se va rezona cu tine este nativul Gemeni. Dacă ești deja implicat într-o relație cu un nativ Gemeni, ai experimentat deja o conexiune emoțională de neegalat. Pentru o zodie de foc care iubește genul de aventură, dar și independența, alege un Săgetător. În ambele cazuri, împreună este mult mai bine decât despărțiți.

Cele mai bune potriviri pentru căsătorie: Vărsător, Gemeni, Săgetător.

Zodii compatibile pentru căsătorie, în 2023: Pești (18 februarie-20 martie)

Peștii sunt un semn de apă, se știe că îți lași imaginația să înoate departe de tine, așa că, dacă cauți un echilibru, caută un nativ Rac, ocrotitori și cunoscuți pentru capacitatea lor de a construi relații temeinice.

Pentru o poveste de iubire fără limite, care rivalizează cu cele din filme, caută un alt semn de apă precum Scorpionul, care își va propune să învețe tot ce este de știut despre tine.

Cele mai bune compatibilități pentru căsătorie: Rac, Scorpion.

FOTO Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton