Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice. Și-a mărit sânii și buzele

 Laciu Andreea
.

Simona Hapciuc de la Survivor a atras atenția încă de la început, cu fizicul ei de invidiat, dar și cu bustul impresionant. Puțină lume știe însă cum arăta înainte să își facă o serie de operații estetice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta are un băiețel, Dimitrie, în vârstă de aproape 3 ani. Își crește singură copilul, dat fiind că tatăl micuțului a ales să nu se implice în creșterea acestuia.

‘Am un copil, el este motivul principal pentru care arătat atât de bine, dar în fiecare zi fac și șase ore de sport. Am și o dietă super strictă

Sunt mamă singură, dar sunt mândră de asta. Tatăl a decis să se retragă spunând că el nu este pregătit să se implice în creșterea copilului. A fost decizia lui să plece la o săptămână după ce am aflat că sunt însărcinată. El a decis să dispară, eu am decis să nu îl caut’, a povestit ea la Antena Stars.

Simona-Hapciuc-Survivor-7-1Simona-Hapciuc-Survivor-7-1

Ce operații estetice și-a făcut Simona Hapciuc de la Survivor

În urmă cu câțiva ani, concurenta din echipa Faimoșilor avea părul închis la culoare și sânii naturali. Ulterior, și-a făcut operație pentru mărirea bustului. Nu s-a oprit aici, susțin cei de la kanald.ro. Simona și-a mai făcut o intervenție și la buze, pe care le-a mărit. Schimbarea este una cât se poate de vizibilă.

Chiar dacă era o femeie frumoasă și înainte de aceste retușuri estetice, aspectul fizic nu i-a adus și norocul în dragoste. A fost părăsită de tatăl copilului chiar după ce a aflat că este însărcinată. După spusele Faimoasei, cea care și-a băgat coada în relația ei a fost chiar mama bărbatului pe care l-a iubit enorm.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, filmată complet dezbrăcată. Cum a ajuns în pat cu un bărbat celebru

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor a cedat nervos din cauza lui Jador: „Mă demoralizează, plec acasă din cauza lui”

Citește și: Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit: Suntem luate la mișto și înjurate'

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate: 'Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură…'

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor

Simona Hapciuc este actriță, vedeta de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului.

Simona Hapciuc este cunoscută publicului după ce a jucat în Trăsniții, cel mai longeviv serial de comedie din lume, care a intrat și în Cartea Recordurilor. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2000 de episoade.

Serialul a fost declarat cel mai lung sitcom din lume și a reușit chiar să depășească celebra animație „The Simpsons.

Simona Hapciuc, filmată complet goală

De asemenea, a jucat și în mai multe piese de teatru și a filmat scene fierbinți cu doi actori cunoscuți: Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Totul s-a întâmplat în comedia „Inve$titorii’, regizată de Iura Luncaşu.

‘Sunt actriță de meserie, am jucat într-un serial, în foarte multe piese de teatru și voi apărea într-un film. Pasiunea mea pentru sport este de la tatăl meu. Eu de la 16 ani mi-am dorit să fac o carieră în acest domeniu, dar din cauza accidentărilor nu am reușit. Este greu, dar frumos. Copilul meu a făcut primii pași în sală, eu întorcându-mă la antrenamente când el avea doar zece săptămâni’, a precizat blondina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton