Gabriel Cotabiță, primul interviu după ce s-a vindecat de COVID-19: "M-am rugat să trec și peste asta"

 Cica Cristina
.

Gabriel Cotabiță a fost internat la începutul lunii ianuarie, după ce a contractat nou coronavirus. Artistul s-a vindecat și în prezent nu mai ia tratament, iar acum a vorbit despre starea sa de sănătate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul în vârstă de 65 de ani a suferit în urmă cu aproape cu șase ani un stop cardio-respirator, a fost în comă și, din fericire, și-a revenit complet! Mai mult, se pare că, recent, medicii i-au dat vești excelente.

'Sunt foarte bine, după problemele din 2015, au dispărut sechelele de pe inimă, nici nu zici că am fost vreodată bolnav!', a spus Gabriela Cotabiță pentru impact.ro.

Gabriel-Cotabita-COVID-19-1Gabriel-Cotabita-COVID-19-1

La începutul anului, Gabriel Cotabiță a contractat noul coronavirus. Nu a fost în stare gravă, însă a fost ținut sub observație de către medici, având în vedere problemele de sănătate din trecut.

Gabriel Cotabiță: „M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot”

Soția solistului nu a luat virusul, iar el a trecut cu bine și peste această încercare. S-a rugat mult pentru a trece și peste acest impas și acum se simte bine.

'M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Citește și: Anunțul făcut de Gabriel Cotabiță, la trei ani de la nunta cu Alina, femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente

Citește și: S-a reaprins conflictul între generații, în muzica românească. Gabriel Cotabiță a răbufnit:„E prea mult!'

Citește și: Actorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos:„Iubesc și sunt fericit'/ EXCLUSIV

Citește și: Regulile pe care fiicele Gabrielei Cristea trebuie să le respecte cu sfințenie:„Sunt foarte strictă'

Gabriel Cotabiță vede mai bine după ce s-a vindecat de COVID-19

De asemenea, artistul susține că după ce a avut COVID-19 i s-a îmbunătățit vederea, chiar dacă nu-și poate explica fenomenul.

'Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur', a mai spus Gabriel Cotabiță.

În ceea ce privește vaccinul anti-COVID-19, Gabriel Cotabiță susține că îl va face pentru că doar așa vom avea posibilitatea de a ieși din pandemie.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton