Cum arată și cum se simte Alina Laufer, însărcinată în luna a șaptea: “Mă lupt cu insomniile și cu pofta de dulce”

 Lupescu Anca
.

Alina și Ilan Laufer trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi și-au dorit enorm de mult copii și acum, după multe tratamente și cu ajutorul fertilizării in vitro, cei doi așteaptă o pereche de gemeni, fetiță și băiat, pentru care se pregătesc temeinic. Cei doi viitori părinți sunt foarte entuziasmați, iar peste câteva luni, își vor putea vedea micuții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer are deja o fetiță, pe nume Karina, din căsătoria cu artistul Jorge. Acum, ea este la a doua sarcină, de data aceasta cu gemeni, alături de soțul ei actual, Ilan Laufer.

Tânăra este gravidă în șase luni jumătate, iar în luna aprilie urmează să își țină în brațe pentru prima oară bebelușii.

Cei doi au început deja să amenajeze camera celor doi copilași și și-au găsit și o bonă internă.

Sunt fericită pentru că mi-am găsit bonă internă, nepaleză. A venit deja la noi. De vineri îmi vin muncitorii care se vor ocupa să zugrăvească camera copiilor, dăm cu lavabilă și pregătim din timp. O să punem și tapet pe un perete. Încă mă gândesc la teme, am ajuns la steluțe și norișori. Încerc să fac o paletă de culori neutră. Sunt însărcinată deja în șase luni și jumătate. Pe la începutul sau la jumătatea lunii aprilie urmează să nasc și cred că o voi face prin cezariană, deși pe Karina am născut-o natural.

descărcare-3-10descărcare-3-10

Încă mai oscilez dacă voi naște aici sau în Israel. Am pus 10 kilograme până acum în sarcină și deja am început să am insomnii. Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare. Asta este marea mea provocare! Am încercat totuși să mă stăpânesc, să zicem că am reușit. De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport. Îmi lucrez în mod special brațele, câte 25 de minute în fiecare dimineață, de luni până vineri. Am observat că de când mă antrenez, mănânc și nu mă mai îngraș, am stagnat la 61 kilograme și jumătate…', a povestit, pentru Click!, Alina Laufer.

Ilan e mega fericit! Nu mă mai recunoaște pentru că sunt foarte relaxată în această perioadă a sarcinii. Nu ne-am hotărât ce nume vor purta copiii. Ilan vrea nume evreiești, nu am nicio idee. Iar la evrei nu se anunță numele copiiilor înainte de naștere', a mai completat Alina Laufer.

Alina Laufer: „Ne-am dorit foarte mult un copil’

Cu ceva vreme în urmă, invitați la Vorbește Lumea, cei doi au vorbit despre momentele trăite până să afle că vor deveni părinți: „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă, bă, și tu odată copii! (…) Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele„.

Înainte de sarcina gemelară, Alina a mai rămas o dată însărcinată, însă, din păcate, nu a putut duce sarcina la bun sfârșit…

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți: cum a decurs întâlnirea

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Noi ne doream mult acest copil'

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Cristina Șișcanu revine în televiziune. Cu ce post a semnat contractul

„Am fost foarte supărați. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu', a spus Ilan Laufer.

Și iată că, în scurt timp, Alina Laufer va deveni mamă de gemeni!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton