Câți bani încasează concurenții de la Survivor. Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc

 Laciu Andreea
.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați concurenți din noul sezon Survivor. A intrat rapid în sufletele telespectatorilor care urmăresc cu sufletul la gură aventurile lui, pe Kanal D. Însă, primul din familie care a făcut senzație pe trasee a fost fratele său mai mic, Iancu Sterp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iancu a făcut performanță în primul sezon al emisiunii. Ba chiar a fost la un pas să câștige marele trofeu. Însă, acum s-a aflat un detaliu dureros despre participarea lui în emisiune. Cea care a dat cărțile pe față este chiar mama celor doi concurenți, Geta.

Se pare că Iancu Sterp nu ar fi primit niciun leu pentru participarea în concurs, spre deosebire de fratele lui mai mare. Culiță are șansa să plece acasă cu o sumă frumușică, dacă rezistă suficient timp în jungla din Republica Dominicană.

culita-sterp-1culita-sterp-1

Mama lui Culiță de la Survivor, dezvăluiri despre sumele încasate de concurenți

Geta a făcut o serie de mărturisiri într-o intervenție LIVE, pentru wowbiz. Cu toate că Iancu s-a descurcat admirabil, el a venit acasă fără bani, nefiind plătit pentru emisiune. „În comparație cu Iancu, știți prea bine, el e plătit', a precizat femeia, despre Culiță Sterp. Însă, chiar dacă fiul ei mai mare primește bani acum, șansele lui ar fi mai mici decât cele pe care le-a avut Iancu. „S-a văzut că e mai tânăr cu șase ani, era ca săgeata', a adăugat mama Geta, despre Iancu Sterp.

Fratele lui Culiță i-a dat niște sfaturi concurentului din actualul sezon. Iancu i-a transmis să aibă mare grijă să își păstreze energia, ca să nu o consume pe toată, mai ales că primește puțină mâncare. De asemenea, Iancu l-a mai sfătuit să își păstreze calmul, indiferent de situație.

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Citește și: Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub! Ce părere are „soacra' despre iubitul fiicei sale

Citește și: Brigitte Sfăt și Florin Pastramă susțin că au avut COVID-19 de două ori: „Am crezut că moare'

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână

Cei de la click.ro susțin că Jador ar fi concurentul care are cel mai mult de câștigat din contractul de la Kanal D. Remus Ionuț Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, face bani grei din manele, dar acum averea lui poate crește considerabil dacă rezistă cât mai mult în Republica Dominicană. Ar încasa aproximativ 4.500 de euro săptămânal.

Se pare că și colega lui din echipa Faimoșilor a negociat un contract bun. Pentru fiecare săptămână pe care o petrece în concurs, pe Republica Dominicană, ar încasa 2.500 de euro pe săptămână, conform sursei citate anterior. Următorii în top sunt Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Culiță Sterp. Ei ar încasa între 1.500 și 3.000 de euro.

Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte să devină faimos

 Concurentul a povestit cât de simplă era viața lui pe vremuri… Într-o perioadă în care nimeni nu beneficia de avantajele tehnologiei și în care risca să rămână nemâncat toată ziua.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă’, a povestit Culiță Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton