Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin. E căsătorit iar pe soția lui o cheamă tot Andreea Marin

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin. Fără doar și poate, Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoarea tv din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta are un frate mai mic. Ionuț Marin, este fiul tatălui Andreei Marin din a doua căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin. Și-a dorit de mic copil să devină faimoasă și nu s-a oprit până când nu a devenit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi. Andreea Marin este un nume cunoscut în showbiz-ul românesc. Chiar și așa, vedeta a preferat să fie mereu discretă cu viața ei de familie, astfel că puțină lume știe că are un frate mai mic.

fratele andreei marinfratele andreei marin

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă. Prezentatoarea TV a fost întotdeauna discretă cu detaliile despre familia ei și a încercat să-și țină apropiații departe de ochii curioșilor. Iată cum arată fratele vitreg al vedetei tv!

Citește și: Cum gestionează Andreea Marin problemele în relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:”Există și momente când avem căderi”

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize:”Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis…”

Citește și: Un muzician a cântat la saxofon timp de 9 ore, în timp ce era operat pe creier. S-a întâmplat în Italia:”Am făcut-o și pe asta!”

Citește și: Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea artistului:”Promitem să îți ducem povestea mai departe”

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin

Andreea Marin se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Dincolo de cariera de succes, vedeta are o familie minunată, dar pe care a ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Andrea Marin mai are o soră, Cristina, dar și un frate mai mic, Ionuț, din a doua căsnicie a lui Dan Marin. Tatăl vedetei s-a căsătorit cu Elena, după ce mama Andreei a decedat. Ionuț locuiește în Iași, iar în 2019 s-a căsătorit cu iubita sa, Andreea.

Fratele mai mic al Andreei Marin a absolvit în 2012 Facultatea de Construcții și Instalații din Iași, iar în prezent locuiește în orașul ieșean. Ionuț a cunoscut-o pe Andreea, care a terminat Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Ionuț Marin a avut probleme cu legea

Ionuț, fratele Andreei Marin, s-a căsătorit în 2019 cu iubita sa, Andreea. După căsătorie, soția tânărului i-a luat numele de familie al acestuia, astfel că acum o cheamă Andreea Marin.

La nuntă, cei doi au avut o apariție de senzație. Ionuț a îmbrăcat un costum albastru, pantaloni breumarin și pantofi marin. Soția sa, Andreea a avut o rochie care i-a permis să i se vadă tatuajele de pe piept și de pe picioare.

Ionuț a avut probleme cu legea, după ce a bătut un cameraman la priveghiul tatălui său. În 2016, tatăl Andreei Marin s-a stins din viață, iar la înmormântarea acestuia, Ionuț a lovit un cameraman care voia să filmeze evenimentul. Agenții de pază au intervenit imediat, iar jurnalistul a depus plângere împotriva agresorului. Ulterior, Ionuț Marin a fost chemat la Poliție să dea declarații. Pedeapsa prevăzută la infracțiune de care a fost acuzat Ionuț, pleacă de la o amendă și poate ajunge la câțiva ani de închisoare, în funcție de gravitatea rănilor.

Andreea Marin, mărturisiri emoționante din copilărie

Andreea Marin a vorbit în podcastul „Altceva cu Adrian Artene', despre viața sa de familie și despre momentele grele din copilărie. Vedeta și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, iar acest lucur i-a adus multă suferință. Andreea și-a adus aminte că din cauza greutăților financiare a fost nevoită să renunțe la înghețată.

El era inginer, pe vremea comunismului nu era vreo mare poveste cu inginerul, nu era plătit extraordinar, dar oricum, era mai bine decât alții, dar tot greu. Și noi am hotărât atunci să facem noi ceva să reducem această povară de pe umerii tatălui. Noi ne consideram o povară. Și atunci noi am luat o hătărâre. Am zis să renunțăm la ce ne place nouă cel mai mult, să nu mai vrem și să nu mai cerem niciodată asta: înghețata. Și asta am făcut. Tata nu înțelegea de ce mergând cu noi la târg, la bâlci, noi care abia așteptam acea înghețată, acum o refuzam, nu doar că nu o ceream', mai povestește Andreea Marin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton