Horoscop 22 octombrie 2022. Ce zodie are tensiuni în cuplu

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi vor avea parte de tensiuni în cuplu, alții au un nivel de energie ridicat și reușesc să se facă remarcați. Balanțele încep un nou capitol în viața lor. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 octombrie 2022. Berbec

Berbecii culeg roadele muncii lor. Ultima vreme a fost marcată de multă muncă și stres, iar acum a venit momentul să se bucure de rezultatele eforturilor lor. Au parte de momente relaxante în familie și decid să-și facă ordine în priorități.

Horoscop 22 octombrie 2022. Taur

Taurii riscă să-și pună reputația în pericol, din cauza unor decizii de moment. Sfatul astrologilor este să fie mai cumpătați și să nu-și neglijezeze angajamentele făcute. Se simt stresați și obosiți, motiv pentru care capacitatea de concentrare este mult diminuată.

Horoscop 22 octombrie 2022. Gemeni

Gemenii reiau legătura cu o persoană care a avut un impact semnificativ în viața lor. Nu se anunță schimbări pe plan amoros, ci se reîntâlnesc cu un vechi prieten atunci când se așteaptă mai puțin. Pe plan financiar, lucrurile nu stau prea bine, așadar nu este un moment prielnic pentru a face investiții.

Horoscop 22 octombrie 2022. Rac

Racii sunt predispuși să fie influențați de opinii celor din jur. Au un moment de vulnerabilitate și riscă să ia în considerare unele decizii care le-ar putea face mai mult rău. Sfatul astrologilor este să nu se abată de la propriile principii.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: David Beckham este o persoană foarte credincioasă, potrivit zodiei sale.Iată care sunt cele mai credincioase zodii!

Citește și: Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui.Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!

Horoscop 22 octombrie 2022. Leu

Leii au șanse mari să se remarce astăzi. Au un nivel de energie ridicat și o dispoziție foarte bună. Când se așteaptă mai puțin, primesc un feedback pozitiv din partea șefilor, iar noi oportunități se ivesc la orizont.

Horoscop 22 octombrie 2022. Fecioară

Fecioarele își iau inima în dinți și concretizează unele idei pe care le au de mai multă vreme. Planurile nu vin fără riscuri, de aceea este bine să dea dovadă de responsabilitate și asumare. Pe plan amoros, lucrurile iau o întorsătură neașteptată și se întrevede o ruptură.

Horoscop 22 octombrie 2022. Balanță

Balanțele lasă în urmă unele persoane, din dorința de a lucra mai mult la dezvoltarea personală. În ultima perioadă, au simțit anumite constrângeri, așa că iau hotărârea să înceapă un nou capitol. Renunță la prietenii mai vechi și iau în calcul schimbarea locului de muncă.

Horoscop 22 octombrie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de tensiuni în cuplu. Au sentimentul că fac compromisuri prea mari pentru fericirea partenerului, acest lucru declanșând discuții în contradictoriu. În cele din urmă, reușesc să-și impună punctul de vedere și stabilesc noi reguli în ceea ce privește parteneriatul.

Horoscop 22 octombrie 2022. Săgetător

Săgetătorii riscă să cheltuiască sume prea mari de bani. Iau decizii financiare inoportune din cauza presiunii sociale, iar acest lucru îi va pune în situații neplăcute.

Horoscop 22 octombrie 2022. Capricorn

Capricornii au parte de vești bune pe plan amoros. Se simt iubiți și apreciați, motiv pentru care se gândesc să ducă lucrurile la următorul nivel.

Horoscop 22 octombrie 2022. Vărsător

Vărsătorii au ocazia să schimbe acele lucuri din viața lor care nu le aduc nicio satisfacție. Își găsesc o nouă pasiune și conștientizează că aceasta poate constitui o sursă de venit suplimentară.

Horoscop 22 octombrie 2022. Pești

Peștii încheie un capitol dureros din viața lor. Reușesc să se resemneze și să-și găsească fericirea și echilibrul. Când se așteaptă mai puțin, iubirea bate la ușă.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton