Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emil Boc. Cezara a ajuns vedetă pe Internet

 Lupescu Anca
.

Pe Emil Boc îl cunoaște toată lumea și este foarte popular, mai ales în rândul tinerilor. Primarul din Cluj este un tată foarte cool, participă la festivaluri și este activ pe rețelele sociale. Cezara, fiica lui Emil Boc, a ajuns vedetă pe Internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cezara Boc are 24 de ani și este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Tânăra este vedetă pe TikTok, acolo unde oferă lecții de Drept pentru curioși.

Tânăra are peste 191.000 de urmăritori, iar fiecare postare stârnește zeci de mii de reacții apreciative. Cezara și-a descoperit pasiunea pentru TikTok în vara anului 2020.

A început atunci să posteze clipuri în care explică diverse infracțiuni într-o manieră amuzantă. Primul ei clip cu lecție scurtă de drept a avut 1 milion de vizualizări.

Fiica lui Emil Boc lucrează în prezent ca jurist şi se pregătește pentru examenul de intrare în Barou. Într-un interviu pentru un site al studenților de la UBB, Cezare a povestit cum într-o seară când învăța i-a venit o idee: să se filmeze recapitulând.

Patricia-Boc-740×925Patricia-Boc-740×925

Acum are peste 1 milion de vizualizări. Printre urmăritorii ei se numără și vedete importante din țară, precum cântăreața Irina Rimes.

'Totul a început foarte pe nepregătite. Îmi instalasem Tik Tok de câteva zile. Stăteam într-o seară și învățam, apoi mi-a venit o idee – cum ar fi dacă m-aș filma recapitulând ce am învățat azi? Era videoclipul cu bicicleta , unde explicam câteva dintre infracțiunile cele mai comune (furt, tâlhărie, înselăciune, ultraj, trafic de influență, șantaj, abuz de încredere etc.).

Nu aveam de gând să îl postez, eram în pijamale, eram obosită, era târziu. Chiar înainte să mă culc, m-am gândit să îl postez. Eram sigură că l-ar fi văzut numai prietenii și fi avut până în 100 de like-uri.

A doua zi dimineața, aveam 100 de mii de view-uri, mii de urmăritori, printre care și Irina Rimes, pe care o admir foarte mult. Reacția lumii m-a încurajat să continui și asta a fost', povestește Cezara Boc pentru StudentLaJurna.

Cu ce se ocupă Oana, soția lui Emil Boc

Oana și Emil Boc sunt căsătoriți de 26 de ani și au împreună două fete, Cezara și Patricia. Soția primarului reales al Clujului a impresionat întotdeauna prin discreție, însă la fiecare apariție publică a primit aprecieri datorită unui look impecabil.

Oana Boc este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai’ din Cluj-Napoca, loc unde a continuat după ce şi-a terminat studiile în 1993.

„În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte’, spunea Oana Boc în cadrul unui interviu acordat campuscluj.ro.

Citește și: Drama neștiută a campioanei Cătălina Ponor. A avut o decepție sentimentală și abia acum s-a vindecat definitiv

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu: ‘Avem o prietenie veche, din 2006’

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Potrivit playtech.ro, Oana Boc avea în anul 2016 salariu de aproximativ 3.200 de lei pe lună de la Universitatea unde predă. Astfel, în declarația de avere, Emil Boc a trecut că soția sa a obținut între ianuarie – mai 2016 un veit de 16.394 de lei, tot anul ridicându-se la suma de 37.958 de lei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton