Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui: "Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Radu Ștefan Bănică, concurent la Te cunosc de undeva, ne-a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl lui, Ștefan Bănică Jr. A simțit pe umeri o oarecare presiune a numelui, mai ales în copilărie și adolescență, iar acum ne-a vorbit despre sfaturile primite de la părintele său și cele mai emoționante momente trăite alături de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu, spune-ne cât de greu a cântărit numele Bănică în viața ta. Cum ți-a influențat deciziile? Mulți copii au părinți celebri, dar la tine este vorba și despre tatăl, și despre bunicul tău… Deci e de două ori mai greu!

E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu.

Radu-Stefan-Banica-1Radu-Stefan-Banica-1

Radu Ștefan Bănică: „Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică'

Cum au fost copilăria și adolescența ta ca fiu al lui Ștefan Bănică? Au fost momente când poate îți doreai să faci vreo boacănă, dar te-ai răzgândit, la gândul că poate îl vei pune pe tatăl tău într-o lumină delicată? Cum s-au comportat elevii și profesorii cu tine, la școală?

Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume.

Care a fost cel mai important sfat pe care l-ai primit de la tatăl tău? Despre viață, în general, și despre meseria asta în zona artistică, în particular…

Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut.

Radu Ștefan Bănică: „Avem o relație foarte apropiată'

Ce faceți voi când vă întâlniți… ca băieții? Cum este relația voastră dincolo de lumina reflectoarelor?

Avem o relație foarte apropiată, mergem în călătorii, urmărim filme
împreună și ne distrăm ori de câte ori avem ocazia.

Momentul de pe scenă alături de tatăl tău, în concertul de Crăciun din 2019, a impresionat foarte multă lume. E clar că tatăl tău te sprijină. Cum primești tu acest sprijin, din partea lui? Ești deschis să te ajute sau deja ai început să impui limite?

Momentul din concertul de Crăciun din 2019, alături de tata, pe scena Sălii Palatului, a fost unic pentru mine, cu o încărcătură emoțională aparte, un
moment pe care nu-l voi uita niciodată. Da, sunt deschis să mă ajute, dar, în principal, încerc să mă descurc de unul singur.

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:”Abia terminasem Bac-ul și…”

Citește și: Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică de la Te cunosc de undeva

Citește și: Cum au reacționat Andreea Marin și fiica ei după ce Radu Ștefan Bănică a câștigat prima gală Te cunosc de Undeva

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Radu Ștefan Bănică: „Și eu îi spun părerea mea vizavi de anumite lucruri'

A fost nevoie să faci vreun compromis în carieră, până acum? Ai simțit asta?

Nu, nu a fost cazul.

Probabil că e prematur să te întreb asta, dar mă bazez pe faptul că ai un simț artistic foarte dezvoltat, nu mă gândesc neapărat la experiență. Îi dai și tu sfaturi profesionale tatălui tău? Că, până la urmă, ești reprezentantul tinerei generații și cu toții trebuie să fim la curent cu părerile/ gusturile tinerei generații…

Da, vorbim de multe ori. Și eu îi spun părerea mea vizavi de anumite lucruri, așa cum și el îmi spune părerea lui despre ceea ce fac.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton