Cum arată și cu ce se ocupă băieții lui Ghiță Mureșan. Fii sportivului măsoară peste 2 metri înălțime

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă băieții lui Ghiță Mureșan. Ghiță Mureșan este cunoscut drept singurul român care a evoluat în liga americană de baschet, iar în prezent este stabilit de aproape 30 de ani în SUA. Mureșan și-a construit o familie alături soția sa și cei doi fii ai lor, în vârstă de 23, respectiv, 21 de ani. Copiii fostului atlet au și ei o înălțime considerabilă și sunt absolvenții aceleiași facultăți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă băieții lui Ghiță Mureșan. Ghiță Mureșan este considerat cel mai de succes baschetbalist român, singurul care a reușit să evolueze într-o ligă profesionistă de baschet din SUA. Ghiță Mureșan a evoluat șase sezoane în NBA, apoi s-a retras din lumina reflectoarelor, preferând viața liniștită de familie. Mureșan este cunoscut și în SUA, ca cel mai înalt jucător de baschet care activat vreodată în NBA. În prezent, fostul atlet este foarte mândru de băieții lui, George și Victor, care s-au născut în SUA și îi moștenesc trăsăturile, ambii măsurând peste doi metri înălțime.

liliana-muresan-si-baietii-sai_81138200liliana-muresan-si-baietii-sai_81138200

Cum arată și cu ce se ocupă băieții lui Ghiță Mureșan

Ghiță Mureșan s-a retras din baschetul profesionist la începutul anilor 2000, apoi s-a stabilit definitiv peste ocean, alături de soția lui. În SUA, cei doi și-au întemeiat o familie, așa cum au visat dintotdeauna. Fii baschetbalistului, George și Victor, au venit pe lume la doi ani distanță unul de celălalt, iar acum au 23, respectiv 21 de ani.

Citește și: Oana Matache a oficializat relația cu noul iubit. Ce imagini a postat pe Instagram

Citește și: Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles. Imagini spectaculoase cu vila în care locuiește împreună cu Mr. Pink

Citește și: Paula Seling „a plecat plângând din sediul TVR”, după finala Eurovision România. De la ce e pornit scandalul: „Nu sunt o persoană care să spună…”

Băieții lui Ghiță Mureșan nu au moștenit doar statura atletică a tatălui lor, ci și pasiunea pentru baschet. Atât George, cât și Victor joacă baschet și au studiat la Universitatea Georgetown, din Washington. Fii lui Ghiță Mureșan se pot mândri cu o înălțime impresionantă, George are 2,06 metri înălțime, iar fratele lui, Victor, măsoară 2,11 metri. În perioada când activa ca sprtiv de performanță în NBA, tatăl lor, Ghiță Mureșan avea o înălțime de 2,31 metri.

Ghiță Mureșan, despre sistemul de învățământ din SUA: „Copiii au mai multe oportunități să facă sport”

Ghiță Mureșan a vorbit recent despre maniera în care instituțiile de învățământ din SUA implementează sportul în viața elevilor, ca disciplină obligatorie. Ghiță Mureșan are de asemeneaa o Academie de atletism pentru copii, unde are grijă ca fiecare elev să-și dezvolte propriile sale capacități fizice și să capete cât mai multă încredere în ei înșiși.

„Este altă organizare. Se pune foarte mare accent pe sănătate, pe sport, pe mișcare. Copiii au mai multe oportunități să facă sport. Sunt foarte rari copiii care nu fac sport. Da, contează foarte mult (n.r. implicarea părinților), pentru că părinții sunt cei care-i duc pe copii la sport. Poate că în România se face mai multă școală, și nu e rău să se facă, dar sportul te ajută să te dezvolți, îți dă multă încredere în tine. Dacă ai un corp într-o condiție foarte bună, atunci ai mult mai multă încredere în tine. Copiii care fac sport au mult mai multă încredere în ei decât copiii care nu fac sport. E foarte mare diferența. Și poți fi foarte deștept, dar, dacă nu ai încredere în tine, nu faci nimic. Eu asta văd de când lucrez cu copiii de 17-18 ani, la Academia mea.', a spus fostul baschetbalist, pentru publicația Sport.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton