Cum arată și cu ce se ocupă acum Sylvia, fosta cântăreață. S-a mutat din țară și s-a reprofilat

 Oana Pantazi
.

Sylvia a pătruns într-un con de umbră după divorțul de Andrei Ștefănescu, cariera muzicală a fostei soliste a trupei A.S.I.A. intrând în stand-by în perioada pandemiei. Cum arată și cu ce se ocupă acum Sylvia? S-a mutat din țară și s-a reprofilat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sylvia Sîrbu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a renunțat, se pare, la profesia care a făcut-o celebră. Acum, fosta artistă, care, pe vremuri, făcea furori în trupa A.S.I.A., s-a reprofilat, renunțând la muzică. După ce partenerul ei de scenă, DJ Reno, a emigrat în Suedia, artista a lăsat-o mai moale cu muzica, alegând să-și dedice timpul pasiunii pentru yoga.

65392625_10211259327798627_424752998351110144_n65392625_10211259327798627_424752998351110144_n

Cum arată și cu ce se ocupă acum Sylvia

Sylvia a făcut cursuri de specializare și acum ține cursuri de hatha, practică pentru purificarea psihică și fizică, drumul către „iluminare', după cum susține artista. De altfel, cu ceva timp în urmă, Sylvia a făcut și cursuri de masaj thailandez. Acum, fosta membră a trupei A.S.I.A a făcut din pasiune o profesie. Nu doar că ține cursuri de yoga, ci s-a și mutat la Ibiza, una dintre cele mai populare insule din lume, considerată și capitala distracției.

Citește și: În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: „Eram ca niște roboți”

Citește și: Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink: „Da, e adevărat!”

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: „Într-un cuplu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman: „Mie mi s-a părut un fel de infracțiune”

Citește și: Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil:

Cum arată și cu ce se ocupă acum Sylvia, fosta cântăreață? Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea. Am creat o aplicație de meditații ghidate. Prin meditație ne putem schimba viața, accesăm inconștientul. Eu în Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi. A trecut vremea lor. Și aici sunt restricții, se închide tot de la 1 noaptea. Nu se mai poartă mască pe stradă, turiștii sunt însă relaxați, se distrează. Nu am luat Covid, m-am păzit bine', a declarat Sylvia la Prima TV.

Sylvia și Andrei Ștefănescu, un divorț cu scandal

În 2012, când Andrei Ștefănescu era însurat de aproape trei ani, a aflat că soția sa de atunci, Sylvia, îl înșela cu un tânăr de 20 de ani, cu care filmase un videoclip. Pentru că a mirosit că este ceva în neregulă cu ea, Andrei a angajat un detectiv pe urmele nevestei, care i-a adus ulterior dovezile infidelității ei.

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte.

Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de al altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile”, a mărturisit Andrei, la emisiunea „Happy Hour’, de la Pro TV, în urmă cu nouă ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton