Horoscop 1 august 2021. Zodiile care au noroc în dragoste

 Mirea Roxana
.

Horoscop 1 august 2021. Este un început de lună plin de evenimente. Mai multe zodii au noroc pe plan sentimental și se bucură de clipe de răsfăț din partea partenerului de viață. Pe de altă parte, sunt nativi care vor deschide o poartă spre trecut pentru a rezolva anumite lucruri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 1 august 2021 – Berbec

Nu ai o stare foarte bună, din punct de vedere emoționalt. Te macină o întâmplare din trecut mai mult ca niciodată. Aceste amintiri vor deschide răni mai vechi, lucru care te va afecta foarte tare. Totuși, dacă vei cere sfatul unui prieten, vei vedea că te vei simți mai bine. Nu te izola în astfel de momente. Ai nevoie să fii înconjurată de oamenii care te iubesc.

Horoscop 1 august 2021 – Taur

O problemă nu-ți dă pace de câteva zile, dar ai de gînd să rezolvi această situație. Drept urmare, vei purta o dicție cu un membru din familie pe care ai tot evitat-o. Ai ocazia să spui lucrurile pe care până acum ți-a fost teamă să le rostești cu voce tare. După ce îți vei elibera sufletul, vei vedea că te vei simți mult mai bine.

Citește și: Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi.Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

Citește și: Femeia Capricorn – cum să ajungi la sufletul ei.Caracteristici ale zodiei și compatibilități

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

Horoscop 1 august 2021 – Gemeni

 O persoană apropiată ție trece prin momente mai dificile. Pe tine te încearcă un sentiment de vinovăție foarte accentuat. Te gândești că ai fi putut să faci mult mai multe pentru persoana în cauză, însă ești mult prea dură cu tine. Adevărul este că ai făcut tot ce ți-a stat în putință. Tot ce trebuie să faci este să lași timpul să decidă și să nu îți mai faci procese de conștiință degeaba.

Horoscop 1 august 2021 – Rac

Ai tot avut probleme pe plan sentimental, în ultima perioadă, însă vei începe luna cu dreptul. Tu și partenerul tău de viață veți purta o serie de discuții care vă vor face foarte bine. Vă veți da seama unde ați greșit fiecare și veți avea parte de un nou început. Până la urmă, problema principală a fost lipsa comunicării. Ar fi și păcat să dați cu piciorul la ce ați construit până acum.

Horoscop 1 august 2021 – Leu

Trebuie să ai mai multă încredere în tine, altfel succesul se va lăsa întârziat. Nu trebuie să te lovești mereu de lucrurile la care nu te prea pricepi, ci trebuie să pui mult mai mult accent pe lucrurile pe care le faci foarte bine. Scoate-ți în evidență calitățile, nu le pune în umbră. Cu această atitudine vei avea doar de câștigat.

Horoscop 1 august 2021 – Fecioară

Astăzi, în dorești să fii în centrul atenției mai mult ca niciodată. Îți dorești ca toți din jurul tău să îți facă pe plac, însă această atitudine nu îți va aduce nimic bun. Doar vei reuși să îi îndepărtezi pe cei care țin la tine cu adevărat. N-ar fi rău dacă ai da dovadă de mai multă modestie. Pe de altă parte, pe plan financiar stai foarte bine. Poate și de asta te simți foarte euforică.

Horoscop 1 august 2021 – Balanță

Vei avea parte de emoții puternice în această zi. Cineva în care aveai foarte mare încredere te va dezamăgi, lucru care te va determina să pui ounct relației de prietenie. Nu lăsa ca acest lucru să te afecteze foarte tare. Oamenii vin și pleacă. Păstrează-ți valorile și principiile sănătoase pe care le ai. În plus, este posibil să primești un cadou din partea partenerului de viață, lucru care te va înveseli.

Horoscop 1 august 2021 – Scorpion

Îți schimbă părerile de la o zi la alta, lucru care îi derutează pe cei din jurul tău. în plus, evită să te plângi pentru cele mai mici chestii care ți se întâmplă. Prietenii tăi deja nu mai suportă această atitudine de a face o dramă din orice. Nu toate planurile vor decurge exact așa cum vrei tu. Este normal ca acest lucru să te afecteze, însă nu lăsa starea ta de spirit să îți strice relațiile de prietenie, potrivit kanald.ro. .

Horoscop 1 august 2021 – Săgetător

O persoană din trecut dorește să revină în viața ta, însă tu nu prea știi cum să reacționezi. Pe de o parte, îți dorești să-i mai dai o șansă, iar pe de altă parte, vrei să lași lucrurile exact așa cum sunt. Analizează situația și vezi dacă merită să îți asumi vreun risc. Pe de altă parte, pe plan profesional totul merge bine și chiar s-ar putea să primești o mărire de salariu.

Horoscop 1 august 2021 – Capricorn

Ești o persoană destul de posesivă, iar astăzi vei face o criză de gelozie, care îl va deranja foarte tare pe partenerul de viață, mai ales că nu ai motive să te comporți în acest fel. S-ar putea să apară un conflict în cuplu din această cauză. În plus, este cazul să mai reduci din cheltuieli dacă nu vrei să te confrunți cu o situație de criză.

Horoscop 1 august 2021 – Vărsător

Trebuie să îți faci mai multe planuri pentru viitor. Este foarte bine că vrei să trăiești în prezent, însă nu ignora viitorul cu desăvârșire. Este posibil ca în această zi să îți întâlnești sufletul pereche. Veți avea parte de mai multe întâlniri până vă veți da treaba că sunteți făcut unul pentru celălalt. Astrele sunt de partea ta.

Horoscop 1 august 2021 – Pești

Ești pe punctul de a te implica într-un proiect nou, lucru care te entuziasmează foarte tare. Nu mai contează munca pe care o vei depune, important este că vei face în sfârșit ceea ce îți place. În plus, și veniturile vor crește odată cu acest nou proiect, lucru care te va bucura peste măsură. Pe de altă parte, partenerul tău te viață vrea să se asigure că ești cea mai ferită, așa că plănuiește să te ducă într-o vacanță.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton