Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Nenu de la Exatlon. Este campioană la atletism

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Nenu de la Exatlon. În anul 2018, Mariana Nenu devenea un cunoscută după ce a intrat în competiția Exatlon, la Kanal D. În vârstă de 49 de ani, Mariana a dat dovată de ambiție și tărie pe tot parcursul competiției. Iată cum arată la aproape șase ani de la participarea la Exatlon!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mariana Nenu a fost Războinica la Exatlon România. S-a făcut remarcată prin dorința sa de a câștiga competiția și a atras simpatia publicului cât timp a fost pe micile ecrane. După aproapase șase ani de la terminarea emisiunii, viața Marianei Nenu s-a schimbat. Iată ce face acum!

marianamariana

Mariana Nenu continuă să facă ceea ce îi place, și anume atletism. Fosta concurentă de la Exatlon nu a renunțat la pasiunea ei și participă la numeroase competiții, fiind campioană la atletism. De asemenea, Mariana Nenu este activă pe rețelele de socializare!

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu…' / EXCLUSIV

Citește și:Tatăl fraților Alex și Gabriel Nedelcu de la Exatlon a fost condamnat definitiv la închisoare pentru agresiune sexuală: „E împăcat cu decizia”

Citește și:De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor: „Deţinere de droguri de risc pentru…'

Citește și:Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară: „Ana va avea un frățior sau o surioară'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Nenu de la Exatlon

Mariana Nenu a participat în primul sezon Exatlon, la Kanal D. La acea vreme, Mariana Nenu a făcut parte din echipa Războinicilor și a atras simpatia telespectatorilor. Aceasta are o poveste de viață impresionantă și a trecut prin momente dificile.

Mariana Nenu a muncit foarte mult pentru a-și întreține fiul. La șase ani de la participarea sa la Exatlon, Mariana Nenu continuă să fie o sportivă exemplară. Fosta concurentă de la Exatlon a rămas fidelă pasiunii sale pentru sport și este campioană la atletism. Potrivit imaginilor postate pe Instagram, Mariana Nenu participă la multe concursuri și se antrenează din greu.

Mariana Nenu a crescut la un centru de plasament

Povestea de viață a Marianei Nenu este una tristă. Fosta concurentă de la Exatlon a crescut la un centru de plasament, unde s-a apucat de sport. Aceasta a făcut gimnastică, după care a trecut la atletism. Mariana Nenu are peste 20 de ani la atletism, iar în 2017 a terminat unul dintre cele mai dure maratoane ale lumii.

În vârstă de 49 de ani, Mariana Nenu a arătat la Exatlon că are o voință de fier și și-a ambiționat colegii de la Exatlon să fie puternici. După terminarea competiției, aceasta s-a înscris din nou la maratoane și a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana Nenu: „Copiii vin la mine pentru poze și autografe”

În urmă cu câțiva ani, Mariana Nenu declara că lucrează la un magazin celebru de echipamente și articole sportive. Mariana era foarte fericită pentru că multă lume o recunoaște, iar copii îi cer autografe și poze.

” M-am angajat la un magazin arhicunoscut cu încălţăminte şi echipamente sportive! Eu aranjez articolele pe rafturi în funcţie de mărimi şi culori. Mă găsiţi la raionul de alergat, bineînţeles, mereu înconjurată de oameni.Multora nu le vine să creadă că sunt chiar eu şi trec de câteva ori pe lângă mine să se asigure că văd bine. Copiii, în schimb, vin direct la mine pentru poze şi autografe. Aud mereu „mami, tati, uitaţi, e Mariana de la Exatlon”.Dânsul era un mare fan al emisiunii şi mi-a spus că mă apreciază şi că sunt un model. Soţia lui mi-a povestit că mereu îi spunea că ţine cu mine şi că eu, la 45 de ani, le dau clasă puştoaicelor, a declarat Mariana de la Exatlon pentru Kanald.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton