Cum arată și cu ce se ocupă acum Brândușa Marioțeanu, nepoata lui Toma Caragiu. Samantha din "Nea Mărin Miliardar" și-a schimbat radical viața

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Brândușa Marioțeanu, nepoata lui Toma Caragiu. Au trecut 42 de ani de la lansarea filmului „Nea Mărin Miliardar” și cu siguranță a fost multă lume care s-a întrebat cum arată acum Samantha Juvett, fiica miliardarului. Brândușa Marioțeanu este fiica Matildei Caragiu Marioțeanu, sora regretatului Toma Caragiu. Iată cum arată acum și cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brândușa Marioțeanu a interpretat-o pe Samantha Juvett, în filmul „Nea Mărin Miliardar”. Aceasta este nepoata lui Toma Caragiu și a vrut să îi calce pe urme acestuia, fiind pasionată de actorie. Ulterior, destinul avea să aibă alte planuri pentru ea. Brândușa a plecat în America, unde a cunoscut succesul.

toma catagiutoma catagiu

„Nea Mărin Miliardar” este cel mai îndrăgit film făcut vreodată în România și singura de comedie regizată de Sergiu Nicolaescu. Lansarea peliculei a avut loc în 1979, iar din distribuție a făcut parte și Brândușa Marioțeanu. Aceasta a interpretat-o pe Samantha, fiica miliardarului.

Citește si: Vasilica Tastaman, o viață ca-n filme!Orfană și fără studii, a ajuns „o bijuterie a teatrului”, iar Dan Tufaru a părăsit-o pe Anda Calugăreanu pentru ea

Citește și:Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol.O fostă polițistă ar fi implicată

Citește și:Vivienne Westwood a murit.Creatoarea de modă avea 81 de ani

Citește și:Ce spune Lidia Buble despre căsătorie și întemeierea unei familii:”Îmi doresc copii”

Cum arată și cu ce se ocupă acum Brândușa Marioțeanu, nepoata lui Toma Caragiu

Brândușa Marioțeanu este nepoata lui Toma Caragiu, mama ei fiind sora regretatului actor, Matilda Caragiu. În urmă cu mai bine de patru decenii, Brândușa a făcut parte din distribuția celebrului film românesc „Nea Mărin Miliardar”. Aceasta a interpretat-o pe Samantha Juvett, fiica miliardarului, iar mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu aceasta.

Deși a fost pasionată de actorie, destinul i-a pregătit alt viitor Brândușei. La 22 de ani a decis să părăsească România și s-a mutat la Paris. A început să lucreze în domeniul modei, iar doi ani mai târziu, s-a stabilit în Canada, unde s-a lansat ca editor de modă la „LExpress de Toronto'. Brândușa Marioțeanu a devenit Brândușa Niro după căsătorie. Potrivit CV-ului său, a lucrat ca redactor șef la revista „The Daily Front Row'.

Brândușa Marioțeanu nu își dorește copii

Brândușa Marioțeanu a lucrat ca șef în marketing pentru giganții din lumea modei Hugo Boss și Ralph Lauren. Ulterio, primește propunerea de colaborare cu cu publicația New Yorker'. După căsătorie, fosta actriță a declarat într-un interviu oferit jurnalistei Cristina Bazavan că nu își dorește copii.

Niciodată n-am vrut cu adevărat copii, să spun foarte drept. Îmi plac copiii, dar nu m-am văzut pe mine mamă. Întotdeauna am avut o pasiune pentru libertate absolută şi m-a şi pasionat foarte tare profesia. Şi mi-am dat seama că nu poţi să le ai pe toate în viaţă; sau poate poţi, dar nu la acelaşi nivel. Sunt aşa de implicată în ce fac, încât n-ar mai rămâne destul loc. Să-l faci şi să-l laşi bonei? Nu ştiu, nu critic asta, poate e bine pentru alţii, dar n-aş fi făcut aşa ceva. Eu sunt o persoană care se dedică total', spunea Brândușa Marioțeanu.

Brândușa Marioțeanu, despre relația cu Toma Caragiu

Brândușa Marioțeanu a fost fascinată de actorie, iar când a filmat „Nea Mărin Miliardar”, era studentă la IATC. Brândușa a mai făcut parte din distribuția câtorva filme precum „Filip cel Bun” și „Rătăcire”. Aceasta a avut o relație frumoasă cu unchiul ei, regretatul Toma Caragiu.

Toma era o minune. El nu avea copii naturali, avea doar o fată adoptiva și de aceea eu am fost foarte aproape de el. Era un tip extraordinar, atât de talentat și de minunat! Eu nu-l vedeam doar ca pe actorul Toma Caragiu, ci și ca pe unchiul Toma care venea la noi acasă în fiecare zi de duminică între doua spectacole (el juca la Bulandra și noi locuiam pe strada Polona) și începea să strige de la poarta: „Am venit ! Sunt aici !' Toti vecinii ieseau și se bucurau, căci el avea o pasiune enormă pentru tot. (…)Într-un fel, Toma m-a convins să mă duc la Actorie, pentru că am fost actriță la început în România. Am jucat în „Nea Mărin miliardar', în „Filip cel bun' și am mai jucat în „Rătăcire'. , povestea Brândușa Niro, în 2007, într-un interviu acordat lui Adrian Novac, pentru Hotnews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton