Cum arată Selma Blair, la 2 ani de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Vedeta a renunțat la baston!

 Cica Cristina
.

Actrița Selma Blair, cunoscută din „Cruel Intentions”, a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu o boală care i-a schimbat radical viața și stilul de a trăi: scleroză multiplă. De atunci, vedeta a trecut prin momente extrem de grele, însă veștile în ceea ce o privește par să fie din ce în ce mai bune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Selma-Blair-1Selma-Blair-1

Actrița în vârstă de 47 de ani a demonstrat că este o femeie puternică, care nu se lasă doborâtă de greutățile vieții. Dimpotrivă. Luptă cu diagnosticul crunt pe care l-a primit, iar primele semne de ameliorare a stării de sănătate au început deja să se vadă. Mai mult, se pare că vedeta a renunțat si la bastonul pe care îl folosea uneori pentru a se putea deplasa.

Citește și: E frumoasă și arată sănătos, dar… Selma Blair suferă de scleroză multiplă. Actrița a descris chinurile prin care trece. Nu mai poate merge fără baston

Selma Blair a primit diagnosticul de scleroză multiplă în urmă cu doi ani, însă simptomele începuseră să-și facă apariția în urmă cu ani buni. Nu se ferește deloc să vorbească despre boala de care suferă: a dezvăluit în repetate interviuri, cu toate că vorbește mai greoi din pricina disfoniei spasmodice, scrie pe rețelele de socializare și le împărtășește fanilor simptomele bolii și cum au evoluat în cazul ei.

Boala Selmei Blair, în etapa de stagnare

Maladia de care suferă are manifestări de-a dreptul îngrozitoare și mulți pot ajunge chiar imobilizați la pat. Cu toate acestea, Selma nu a clacat, ci afișează un zâmbet aproape la fiecare apariție, bucurându-se și valorificând din plin fiecare clipă petrecută în preajma celor dragi, mai ales când este cu fiul ei. Cel puțin, așa reiese din imaginile postate de socializare. Alături să o sprijine și să îi ofere ajutorul necondiționat în aceste momente este si partenerul ei, Ron Carlson.

Citește și: Selma Blair a ajuns de nerecunoscut:slăbită și tunsă la chelie! Actrița urmează un tratament experimental dur pentru a încetini efectele sclerozei

Boala actriței este într-o etapă de stagnare, iar zilele trecute a fost surprinsă la plimbare, cu iubitul ei, profitând de vremea frumoasă din Los Angeles. Cei doi și-au luat toate măsurile de precauție înainte de a ieși, în contextul coronavirusului, fiind echipați cu măști.

Chiar dacă a renunțat la baston, vedeta are nevoie mereu de sprijin, întrucât nu mai vede aproape deloc cu ochiul drept deloc, notează click.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Selma Blair suferă de scleroză multiplă.Mesajul emoționant transmis de actriță

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton