Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, nemachiată. Și-a făcut mai multe intervenții la față

 Lupescu Anca
.

Nicoleta Luciu arată fantastic, la cei peste 40 de ani. Deși s-a retras din televiziune, vedeta încă are grijă de silueta și chipul ei, așa că apelează la tot felul de trucuri pentru a se păstra tânără și frumoasă, așa cum și-a obișnuit fanii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o postare recentă pe Instagram, frumoasa brunetă dezvăluie cum a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a efectua o rejuvenare facială.

Mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a vrut să elimine ridurile și liniile fine. Pentru acest lucru a apelat la injecții cu acid hialuronic și botox. Înainte de a începe procedura, aceasta discută cu medicul specialist și se informează asupra substanțelor ce urmează a-i fi aplicate pentru a avea rezultate imediate, naturale și uimitoare.

Citeste si: Ce vitamine sunt eficiente pentru a ne feri de COVID-19 și de gripă, în sezonul rece

Medicul o informează că durata rezultatelor se va menține în funcție de vârstă, tipul de ten și consecvența tratamentelor. De asemenea, Nicoleta Luciu a ales să își mărească și volumul buzelor. Vedeta în vârstă de 40 de ani a declarat că nu a mai făcut acest lucru de cel puțin un an și jumătate, chiar dacă recunoaște că este o clientă fidelă a tratamentelor faciale non-invazive.

Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea-Ciuc

În prezent, familia Luciu-Csergo locuiește în Miercurea-Ciuc. Viața de zi cu zi nu le-a fost afectată de pandemie, iar mamica sexy își petrece foarte mult timp cu copiii.

Citeste si: Sucul miraculos despre care se spune că tratează cancerul în șase săptămâni. Este natural și foarte ușor de preparat!

„Suntem bine, cu multe lecții pe cap, așteptăm să treacă pandemia. Am bicicletă de spinning pentru copii. Îi pun să facă câte 20 de minute pe zi, iar pe Zsolt jumătate de oră. Mergem și la curte, cu minge de fotbal. Oricum, copiii au foarteee multe lecții de făcut’, a declarat Nicoleta Luciu.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…/ EXCLUSIV

Iată însă că, recent, Nicoleta Luciu a luat surprinzătoarea decizie de a se despărți de apartamentul din București, unde, spune ea, a trăit momente foarte fericite.

img-17img-17

‘Vreau să-mi iau rămas bun de la ceva drag sufletului meu, apartamentul în care am avut multe amintiri frumoase. Ne-am mutat în alt oraș… și îl vând cui își dorește să atingă fericirea și nu numai…

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere.Fostul principe Nicolae va deveni tătă în mai puțin de o lună

130 m utili, 40 m terasă. Din 4 sunt 3 camere, 2 băi. Mobilat. Utilat. Etaj 16 din 17. 2 locuri parcare subteran. Pază. Vedere superbă. 350.000 euro plus tva. Rog seriozitate’, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton