Leo Iorga trimite semne de dincolo de moarte. Fiul artistului a povestit ce pățește mama sa în fiecare seară

 Stamen Diana
.

A trecut un an de când fostul solist al trupei Compact a murit, dar durerea este încă mare pentru familia lui. Fiul lui Leo Iorga, Edy, a povestit că tatăl său trimite semne, dincolo de moarte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După o luptă grea cu cancerul pulmonar, organismul lui Leo Iorga a cedat anul trecut. Vestea morții artistului i-a dărâmat pe membrii familiei, iar suferința este mare și acum pentru aceștia. Familia s-a reunit la Cimitirul Bellu, unde este îngropat artistul, iar acolo a avut loc o slujbă de comemorare. Fiul regretatului solist, Edy Iorga, a povestit despre semnele pe care tatăl lui le trimite dincolo de moarte.

'Îl visez rar, dar mama îl visează aproape în fiecare seară. Punem însă asta pe seama faptului că vorbește mereu despre el, îi ascultă piesele, e o chestie firească.', a spus tânărul. Faptul că Leo Iorga îi apare în vis în fiecare seară soției sale este considerat de familie un semn.

Mai mult, Edy povestește că a simțit că tatăl său l-a ajutat în momentul în care a fost în mare impas. Deși nu mai este printre ei, amintirea lui Leo Iorga a rămas vie pentru familie. 'Am avut acum câteva luni un necaz, nu mai aveam bani nici pentru chirie căci, la vreme de pandemie, firma mea de efecte pirotehnice nu produce din lipsă de evenimente. Și mă tot gândeam de unde să fac rost de o sumă cu care să acopăr și utilitățile casei. La un moment dat, m-a sunat fratele meu mai mic, Paul, și m-a întrebat dacă am verificat contul în care tatăl meu primea bani din drepturile de autor. Când am verificat, am găsit în jur de 1.000 de lei, exact suma de care aveam nevoie. M-am uitat spre Cer și am zâmbit. M-a ajutat cu bani, de dincolo de moarte. Cu siguranță, cei dragi ne veghează', a povestit tânărul.

Edy Iorga a vorbit și despre ultima zi în care l-a văzut pe tatăl său la spital. Băiatul regretatului artist își amintește când l-a strâns de mână pentru ultima dată, înainte de a muri.

Leo-Iorga-semne-2Leo-Iorga-semne-2

'Am intrat în salon, tata s-a uitat la mine de parcă nu mă văzuse în viața lui, parcă vedea prin mine. L-am strâns de mână, dar nu mai avea forță. Apoi, după două minute, brusc, și-a dat seama cine sunt. Am aflat mai apoi că, înainte de a muri, oamenii se află între două lumi. Sufletul vrea să părăsească corpul, omul pare într-o altă dimensiune. E mai bine că s-a întâmplat necazul anul trecut, ce ne făceam acum, la vreme de pandemie, cu spitale și o înmormântare? Este bine unde este, e liniștit. Timp de 9 ani a luptat pentru viața lui, obosise. Prea multe tratamente dureroase, am asistat la durerea lui. Acum se odihnește în pace!', a povestit el pentru Impact.ro.

Citește și: Povestea emoționantă de dragoste dintre Leo Iorga și soția sa, Paula. S-au cunoscut la mare, în 1989, și tot acolo s-au căsătorit

Citește și: Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Artistul a susținut un concert în București, pe 20 septembrie, în scaunul cu rotile

Citește și: Draga Olteanu Matei și soțul ei, medicul Ion Matei, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste, timp de 44 de ani: „Aş fi preferat să mor şi eu odată cu el'

Citește și: Draga Olteanu Matei s-a stins cu un mare regret! Care a fost cea mai mare dorință a actriței: „Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc'

Leo Iorga a murit, după o luptă de 9 ani cu cancerul

Artistul s-a stins din viață pe 2 noiembrie 2019, în urma unei lupte de ani buni cu cancerul. 

Slujba de înmormântare a fost oficiată de Dan Bădulescu, acum preot, și fost chitarist „Roșu și Negru'. Membrii trupei Compact, Costi Sandu (Iris), actorul Flavius Crișan, Vladi Ordean, Coco Tinca și Camarașan au venit să își ia rămas-bun de la Leo Iorga. La biserică au fost și compozitorul Mihai Alexandru, Edi Petroșel, Teo Boar, Silvia Dumitrescu și Connect-R.

Ultimul său concert, unul ce va rămâne în istoria muzicală românească,  a fost pe 20 septembrie 2019., când, sfindând greutatea bolii, din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operație, solistul a făcut audiența prezentă la spectacolul de la Arenele Romane să împietrească de emoție, la auzul refrenului pe care vocea sa l-a făcut nemuritor: ‘După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând. A avut curajul să părăsească rezerva de spital pentru a cânta în memoria lui Teo Peter și alături de care ne place să credem că s-a înălțat.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton