Cum arată nepotul Mădălinei Manole. Mihai seamănă izbitor cu regretata artistă: "Este mândria familiei"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată nepotul Mădălinei Manole. A fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi, iar moartea sa avea să șocheze o țară întreagă. Mădălina Manole a încetat din viață în 2010, chiar de ziua ei de naștere. Cântăreața a fost găsită fără suflare în propria casă. La avea vreme, Mihai, unicul nepot al artistei avea 12 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Manole s-a stins din viață la 43 de ani. Artista a fost găsită fără suflare în casa ei din Otopeni, lăsând îndurerată întreaga familie. Marian Manole, fratele cântăreței, se gândește zilnic la sora sa care a plecat dintre noi mult prea devreme. Mădălina Manole avea un fiu de numai un an când a decis să plece dintre noi.

Mihai si bunicul sauMihai si bunicul sau

Mihai Manole avea doar 12 ani când Mădălina Manole a murit. Ajuns la 24 de ani, tânărul seamănă foarte bine cu mătușa lui, iar acest lucru o spun toți cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o pe Mădălina. Fratele artistei este devastat de moartea surorii sale, chiar și după 12 ani de la moartea acesteia.

Citește și: Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole:”Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio”

Citește și:Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole.Ce se ascunde în spatele fotografiei misterioase cu cei doi: „Relația a fost…”

Citește și:Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul':„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală'

Citește și:Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. Oana Roman:„Am putut pleca liniștită'

Cum arată nepotul Mădălinei Manole

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Îndrăgita artistă a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni. Medicii au constatat că Mădălina inhalase Furadan, un insecticid extrem de toxic și periculos. Familia artistei a luptat ani la rând să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea și ce a împins-o să ia o asemenea decizie.

Fratele ei, Marian Manole este devastat de moartea surorii sale, chiar și după 12 ani de la decesul acesteia. Și nepotul ei, Mihai, în vârstă de 24 de ani își aduce aminte de tragicul moment, deși avea doar 12 ani. Marian și Mădălina au avut o relație apropiată, iar din imaginile postat de el pe rețelele de socializare, artistei îi plăcea să petreacă timpul cu nepotul său, Mihai. Fiul cântăreței avea un an când aceasta a decis să plece dintre noi.

Mihai seamănă izbitor cu Mădălina Manole

Marian Manole și-a sărbătorit fiul, care a împlinit 24 de ani pe 9 august. Bărbatul a postat câteva imagini cu Mihai, iar internauții au observat asemănarea dintre el și regretata artistă. La mulți ani! Ar fi mândră Mădălina, că-i semeni mult/ La mulți ani! Seamănă cu Mădălina/ Să fii sănătos și să ai o viață împlinită! Zici că este băiatul Mădălinei. Îi seamănă mult. La mulți ani!', sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Marian Manole a divorțat de soția lui după o căsnicie de 20 de ani, iar împreună au un copil, pe Mihai.

Mihai – Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu! Azi, la 24 ani! Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele!A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui! La mulți ani fericiți, Leule.Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mândră de tine!', este mesajul postat de fratele Mădălinei Manole pe pagina de Facebook.

Fostul soț al Mădălinei Manole și-a refăcut viața

După moartea tragică a Mădălinei Manole, soțul ei, Petru Mircea, a fost acuzat în nenumărate rânduri de familia artistei că ar fi vinovat de cele întâmplate. Petru Mircea și Mădălina Manole erau căsătoriti un an de zile, iar împreună aveau un fiu, Petru Mircea jr. care acum are 13 ani.

Cu toate acestea, Marian Manole susține că nu îl va ierta niciodată pe cumnarul său pentru faptul că nu l-a lăsat pe fiul Mădălinei să-și cunoască bunicii materni. În prezent, Petru Mircea este căsătorit cu o altă femeie și nu își lasă fiul să își cunoască unchiul și verișorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton