Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut: „La 10 zile, doar atunci...”

 Borcilă Andreea
.

Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut. Celebra artistă și-a împlinit marele vis, acela de a deveni mămică. Ea și fotbalistul Adi Rus au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, iar acum sunt în culmea fericirii. Vedeta a postat deja mai multe fotografii în mediul online, primind numeroase comentarii prețioase de la fani, dar și de la colege de breaslă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a născut primul ei copil, pe data de 6 august 2022. Ea și soțul său, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Iair, având o semnificație aparte. În ultimele zile, artista a ținut mereu legătura cu fanii de pe rețelele sociale, publicând mai multe imagini, dar și mesaje emoționante.

vladuta-lupau-15vladuta-lupau-15

Imaginile postate în mediul online au strâns multe aprecieri și comentarii de la cei apropiați, de la fani, dar și de la colege de breaslă. Printre ele, s-a aflat și prietena sa, cântăreața Andreea Bănică.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…'

Citește și: Ce semnificație specială are Iair, numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei.Provine din Biblie

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. Oana Roman:„Am putut pleca liniștită'

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul':„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală'

Ce sfat a primit Vlăduța Lupău de la Andreea Bănică, după ce a născut

Celebra solistă a postat deja primele imagini pe rețelele sociale, după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Mai mult, vedeta a luat o decizie radicală, la câteva zile după ce a devenit mămică pentru prima dată. Artista nu vrea să își neglijeze cariera, așadar, în scurt timp, Vlăduța Lupău va urca din nou pe scenă. Cântăreața este în culmea fericirii, mai ales că îi sunt alături cei apropiați, fanii, dar și colegele de breaslă. printre ele, se află și prietena sa, Andreea Bănică. Blondina are deja doi copii, o fată și un băiat, și a acumulat multă experiență de-a lungul anilor, în ceea ce privește rolul de părinte. La secțiunea comentarii, soția lui Lucian Mitrea a ținut să-i dea un sfat prețios Vlăduței Lupău.

„Vladuta, sa va faceti poze cu bebe la 10 zile! Doar atunci sta cum il pui. Vei ramane uimita ce frumuseti de poze veti avea. Daca vrei iti trimit pe whats up cum arata ale noastre cu Noah', a comentat Andreea Bănică, la imaginea postată de prietena sa.

Recent, Vlăduța Lupău a publicat, în social media, primele imagini în formula completă: De acum iubirea o împărțim la 3, iar aici las primele noastre poze împreună. Iair, Vlăduța și Adi, a scris ea pe Instagram.

Ce semnificație are numele Iair, ales de Vlăduța Lupău și Adi Rus

Vedeta a născut pe data de 6 august 2022. Tot atunci, ea și soțul ei, Adi Rus, i-au dezvăluit împreună numele micuțului, prin două postări extrem de emoționante de pe rețelele de socializare. Pe lângă imaginile emoționante cu artista și fiul nou-născut, ce i-a impresionat pe fanii cântăreței a fost numele ales de părinți pentru bebeluș.

„Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! (…) A fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină’, a scris, printre altele, Adi Rus în mediul online.

Nu degeaba numele Iair a atras atenția, căci este într-adevăr foarte rar întâlnit. Acesta ascunde o semnificație biblică de care foarte puțini au auzit. Conform dicționarului biblic, „Iair’ înseamnă lumină, strălucire, mai ales strălucirea lui Dumnezeu, scrie playtech.ro.

Vlăduța Lupău a ales trei pereche de nași la botez

Chiar dacă abia ce s-au bucurat de nașterea lui Iair, cei doi soți s-au mișcat rapid și au ales deja nașii pentru micuț. Se pare că evenimentul va fi unul cu adevărat special, pentru că nu s-au limitat la o singură pereche de părinți spirituali pentru bebelușul lor.

Micuțul Iair va avea, în total, trei perechi de nași. Unii dintre cei care îi vor deveni părinți spirituali sunt Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac. De altfel, cei doi sunt și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai soțului cântăreței, fotbalistul Adi Rus.

Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei… Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel’, a dezvăluit Olguța Berbec, în exclusivitate pentru Fanatik.

Sursă foto: Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton