Mitică Popescu împlinește azi 84 de ani. Cum arată și ce surse de venit are acum marele actor

 Lupescu Anca
.

Mitică Popescu împlinește 84 de ani pe 2 decembrie. Cu toate că au trecut 10 ani de când nu a mai urcat pe scenă, marele actor e într-o formă grozavă și își trăiește viața în liniște. Actorul a continuat să lucreze la TVR, așa că este în continuare activ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea D-ale lui Mitică a avut de suferit din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. Totuși, filmările s-au reluat în vară, iar Mitică Popescu pare într-o stare foarte bună.

'Mitică Popescu ne invită să urmărim un nou sezon de reportaje şi poveşti care te lasă perplex, spuse cu haz în emisiunea 'D-ale lui Mitică'. Pentru realizarea filmărilor s-au făcut eforturi deosebite. La 83 de ani, actorul Mitică Popescu a filmat în condiţii speciale de igienă şi protecţie sanitară. Îndrăgitul actor este şi acum un munte de energie şi este foarte încântat de reluarea filmărilor', au anunțat producătorii emisiunii.

Mitică Popescu este activ și și-a păstrat viața socială. Chiar dacă 84 de ani, marele actor nu s-a izolat. El locuiește în zona Floreasca-Doboranți, așa că iese destul de des în oraș cu prietenii săi.

Cine este femeia cu care Mitică Popeescu se afișează în ultima vreme

Actorul este mai mereu văzut alături de Constanța Economu. Cei doi s-au cunoscut chiar la TVR, unde lucrau amândoi, în Departamentul Cultură.

actorul-mitica-popescu-detinut-in-lagarul-lui-ficior-mancai-cel-actorul-mitica-popescu-detinut-in-lagarul-lui-ficior-mancai-cel-

Deși discreți în ceea ce privește aparițiile publice împreună, cei doi au fost surprinși de paparazzi atât plimbându-se prin parcuri, fie în excursii la munte.  În toamna anului trecut însă, Mitică Popescu a fost văzut la teatru, la braț cu Constanța Economu.  

Ce pensie are actorul

După o carieră de 50 de ani, veniturile pe care le incaseaza de la stat sunt rusinos de mici. Actorul primeste in fiecare luna doar 1.100 de lei.

Ieșit la pensie inca din 2011, marele nostru actor si-a completat venitul cu alte surse, pentru o stabilitate financiara.

Citește și:

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

La 87 de ani, Victor Rebengiuc a fost bolnav de COVID-19 și s-a vindecat: „Nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta'

Steliana Sima are COVID-19! Primele declarații ale cântăreței de muzică populară: „Nu mă simt deloc bine'

Cu toate ca admiratorii lui se asteptau sa il vada in Morometii 2, Mitica Popescu a avut parte de o experienta neplacuta. Din pacate, marele actor a fost concediat prin… telefon.

‘Nu l-am refuzat pe Stere Gulea, invatasem si textul. Cu doi ani inainte, tot ne-a batut la cap Stere. Dar trebuia sa faca rost de bani si, ma rog, cand a reusit sa fie mandru de noul lui film, ne-a dat scenariile, eu l-am luat ca un elev silitor si constiincios. Locuind aproape de Herastrau, ma duceam si invatam‘, a povestit actorul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton