Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: "Diferența de vârstă face ca..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea Ibacka joacă alături de Mihai Călin în noul serial Adela, de la Antena 1. Carismatica actriță ne-a oferit câteva detalii din culise și ne-a povestit cum se înțelege cu actorul atât pe platourile de filmare, dar și ce se întâmplă când luminile reflectoarelor se sting.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea, ne bucurăm să te reîntâlnim pe micul ecran! Spune-ne, cum a mai fost viața ta în ultima perioadă?

Și eu mă bucur să vă anunț că, în scurt timp, vă dau întâlnire în prime time, pe Antena 1. Altfel, sunt foarte bine, Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Toți ai mei sunt sănătoși și mega iubitori. Namiko e un copil minunat și ne face tuturor viețile și mai frumoase, așa că familia gravitează în jurul ei.

Fanii tăi  au  primit o veste  mult așteptată, curând vei apărea într-un nou serial – „Adela, la Antena 1. Cum a fost pentru tine revenirea?

Sunt norocoasă și fericită să lucrez într-o echipă de profesioniști. Pe mulți dintre ei îi cunosc bine, mi-a fost foarte ușor să mă integrez. Mai ales că sunt o fire disciplinată, funcționez bine cu reguli,  după o agendă,  sunt  ca  un soldățel. În altă ordine de idei, nici nu mai încape vorbă, mă încred total în talentul și intuiția doamnei Ruxandra Ion (producătorul serialului).

Andreea Ibacka: „Măcar în serial să fiu bogată!”

Aici joci rolul unei soții de milionar, care nu este chiar atât de fericită precum ar presupune statutul ei. Cât de mare a fost provocarea pentru tine?  Cum te-ai pregătit pentru rol?

Măcar în serial să fiu bogată! Altfel, se știe că l-am luat cu rate la bancă și leasing la mașină. Pe sț, pe Cabral, zic. (râde) Lăsând gluma deoparte, neîmplinirea pe care o resimte personajul meu nu are legătură cu statutul social sau cu extrasul bancar. Mona Andronic nu are copii și a pierdut deja o sarcină. Acum nu-și poate găsi liniștea până nu-și împlinește visul, acela de a fi mamă. Iar drama ei personală se accentuează tot mai mult în contextul intrigii principale a serialului. Sper că v-am făcut curioși și veți fi alături de noi.

Citește și: Cel mai nou cuplu de pe micile ecrane:Andreea Ibacka și Mihai Călin vor juca în serialul Adela

Citește și: Cum a devenit cunoscută Andreea Ibacka.Se întâmpla în 2007, când făcea furori alături de un alt bărbat frumos

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire:„Am stat foarte mult despărțiți'

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, de ziua Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Andreea-Ibacka-1Andreea-Ibacka-1

În serial, vei face echipă cu Mihai Călin. Voi ați mai fost colegi de platou, dar aici sunteți un cuplu. Cum este să jucați împreună? Cum se înțeleg „Mona și „Paul în platou, dar și în afara lui?

Mona și Paul au o căsnicie destul de rece. Diferența de vârstă face ca planurile lor să evolueze uneori diferit. Iar căsnicia  lor  e  cu  adevărat pusă la încercare de o veste bombă. Dincolo de poveste, Mihai Călin este un actor talentat și un partener cu experiență, pe ale cărui sfaturi știu că mă pot baza.

Detalii din culisele serialului Adela

Sunt sigură că ți-a fost dor nu doar să joci într-un nou serial, ci și de atmosfera de la filmări, de colegi. Povestește-ne câteva detalii savuroase, ceva ce nu va ajunge pe sticlă!

Pentru  că  activitatea  noastră   se desfășoară mult și în mediul online, am făcut echipă bună cu Cristina Ciobănașu, alături de care filmez des, și acum folosim împreună fiecare pauză pentru ședințe foto și alte filmări. Ea e responsabilă pentru compoziția multor poze de-ale mele din social media, iar reciproca e și la ea valabilă. Foarte drăguț mi s-a părut că, în scurt timp, i-am „virusat și pe ceilalți colegi. Așa că întreaga distribuție produce acum conținut online, conținut savuros din culise. Profit de ocazie și le mulțumesc deja tuturor celor care ne urmăresc și pe paginile oficiale ale serialului, pe Instagram (adela_paginaoficiala) și pe Facebook (Adela).

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton