Cum arată Mihai Tatulici la 74 de ani. S-a pensionat acum 9 ani: "Niciodată nu mai revin în lumea televiziunii"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Tatulici s-a pensionat de nouă ani și a declarat că nu va mai reveni niciodată în televiziune, oricât de multe propuneri ar primi. Între timp, până la cei 74 de ani împliniți în această vară, Mihai Tatulici a scris și o carte autobiografică și este neschimbat din punct de vedere fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Tatulici s-a pensionat în 2013, după 48 de ani în televiziune, însă nu a fost încântat de statutul de pensionar, așa că, la 70 de ani s-a apucat de școală. Acum, acestuia nu îi este rușine să spună valoarea pensiei cu care a plecat la drum cu opt ani în urmă, adică 2.370 de lei.

mihai-tatulici-1-1536×1508-1mihai-tatulici-1-1536×1508-1

Mihai Tatulici a scris o carte autobiografică

A ieșit la pensie în 2013 și, deși a mai primit diverse oferte de colaborare cu posturi TV, le-a refuzat pe toate. 'Niciodată nu mai revin în lumea televiziunii. E vremea altora' avea să declare într-un interviu mai vechi.

S-a pensionat, a scris o carte autobiografică- 'Singur între două veacuri' , apoi s-a reprofilat. Mihai Tatulici şi-a luat atestatul de project manager şi are de acum oficial dreptul şi statutul de a realiza şi prezenta proiecte care se pot susţine cu fonduri europene.

'Mi-am plătit cursul din banii mei şi vreme de jumătate de an, în fiecare sâmbătă şi duminică, câte opt ore pe zi, am fost constant la cursuri. Am fost un elev conştiincios, chiar dacă recunosc că mă mai fura somnul prin băncile alea. Dar la examen, am luat zece şi sunt mândru de chestia asta', a povestit pentru Impact fostul om de televiziune, acum ceva timp.

Zilele trecute, paparazzi Mediaflux.ro l-au surprins pe Mihai Tatulici la o terasă din București, unde se bucura de soare și bea o cafea cu un prieten. Din fotografii se poate observa că fostul om de televiziune este neschimbat fizic.

Citește și: Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', după doar 14 zile. Cine a trădat-o

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la ultima înfățișare în procesul de divorț.Anamaria Prodan: „Vreau să scap’

Citește și: Părintele Calistrat a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei:’O astfel de situație produce multă durere…’

Cu ce se ocupă Mihai Tatulici de când s-a pensionat

Mihai Tatulici e implicat în două proiecte, unul dedicat perdelelor forestiere de protecţie, de care se face mare caz în fiecare iarnă în România și un altul privind colectarea selectivă a gunoaielor, potrivit mediaflux.ro.

Din 2009 și până astăzi, Mihai Tatulici se ocupă și de un mare proiect, 'România prinde rădăcini', derulat de organizaţia non-guvernamentală MaiMultVerde având ca scop reîmpădurirea României.

Tatulici nu e străin de proiectele lungi, căci a bifat cariere solide pe orinde a lucrat. Anii 80 îl găseau în Televiziunea Română, la Redacţia de tineret, alături de regretatele Jana Gheorghiu sau Anca Fusariu. Anii 90 au fost marcați de emisiunea realizată și prezentată de el, 'Veniți cu noi pe programul 2', pentru ca mai apoi să facă pasul spre privați. Mai întâi la Tele7abc, unde a devenit director, a devenit apoi cel mai popular prezentator al postului PROTV (Alegi și câștigi!), pentru ca mai apoi să treacă la Realitatea TV, de unde s-a pensionat.

foto: Mediaflux.ro / TVR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton